NaslovnicaShowbizLjubomir Perišić predstavio singlove „Sve što dođe jednom prođe“ i „Trenutak ljubavi“

Ljubomir Perišić predstavio singlove „Sve što dođe jednom prođe“ i „Trenutak ljubavi“

Ljubomir Perišić, član gitar dua “Intime” Iz Banja Luke, sa kojim nastupa po regionu i širom Evrope kao frontmen i pjevač koji je na muzičkoj sceni prisutan već više od decenije,objavio je dva nova autorska projekta, pjesme “Sve što dođe jednom prođe” i “Trenutak ljubavi”

Nove pjesme kao i spotovi, obiluju emocijama, finim tonovima i lijepim kadrovima.

Pjesme su rađene u produkciji Zorana Švigića Švigija u studiju “Šišmiš” u Zagrebu. Bubnjeve je svirao Amar Češljar, a, sada već, nažalost, pokojni Aleksandar Banjac svirao je klavir za “Trenutak ljubavi”
Aranžmane za pjesme uradio je Zoran Komjenović, a prateće vokale otpjevala je Suzana Branković, koja je nedavno otpjevala i veliki hit “Ponoć”

Spotovi su snimani na Vlašiću, kao i u Crnoj Gori u Perastu, u hotelu Iberostar Grand, i u “Verigama 65” Model u spotu za “Trenutak ljubavi” je prelijepa Anja Zvicer.

– Motiv projekta je ljubav. Volim ono što radim, živim muziku i uživam u njoj. Nadam se da će publika to prepoznati u ovim pjesmama. Već neko vrijeme želim da objavim ovako nešto i presretan sam što su pjesme tu, naročito jer su ljubavne, a ljubavi nam je uvijek malo. Dug i složen rad je iza mene, ali na kraju sam, uz pomoć Zorana Komjenovića sa kojim zajedno nastupam, uspio da napravim dvije pjesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi – kazao je Ljubomir Perišić
nakon sinoćne promocije u banjalučkom hotelu Zepter Palas.