Nedavno objavljeno

Ovu mačku na Instagramu prate dva miliona ljudi

Vlsnici često svojim ljubimcima otvaraju profile na društvenim mrežama i dijele njihove preslatke fotografije. Tako je vlasnik svojoj mački Venus otvorio Instagram profil i skupio dva miliona pratitelja.

Venus je posebnog izgleda i poznata je kao mačka s dva lica. Naime, polovica njuške joj je crna, a druga narančasta. I oči su joj različite boje – dok je jedno zeleno, drugo je plavo. To je posljedica genetskog poremećaja, a životinje koje ga imaju nazivaju se himerama.

Mnogi su izrazili sumnju da mačka ne izgleda uistinu tako, no vlasnici Chris i Christina su napisali da je njihova mačka upravo takva kakvu je mogu vidjeti na fotografijama.

“Ja sam 100 posto prirodna. Ne nosim šminku, čak ni olovku za oči. U salonu gdje radim pedikuru nije dopušteno korištenje Photoshopa ni boje u spreju”, napisali su u jednom komentaru na Instagramu.

Vlasnici su Venus našli 2009. godine u Sjevernoj Kaliforniji. Mačka je popularna i na TikToku gdje je prati također 2.3 miliona ljudi.

@venustwofacecat🐾🐾 Link in bio to learn more about vet direct pay w/ @trupanion so you too can have peace of mind at checkout. 😺 #partner #withtrupanion #trupanion♬ Eternal – Danilo Stankovic

index.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img