GRAND KAFA PODRŽAVA FILMSKU UMJETNOST

Grand kafa je kao ekskluzivni sponzor i ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala danas na Festivalskom trgu održala doručak i druženje sa mladim talentima i predstavnicima medija.

Nedavno objavljeno

Posvećenost njegovanju filmske umjetnosti i podrška mladim talentima je trajno opredjeljenje Grand kafe. Baš zato je od ove godine saradnja sa festivalom dodatno proširena i Grand kafa je i zvanični sponzor festivalskog programa koji nosi naziv „Grand kafa sa…“, u kojem će organizatori ugostiti mnogobrojna poznata lica iz svijeta filma.

Izuzetno nam je zadovoljstvo i čast što smo već četvrtu godinu zaredom ponosni sponzor najvećeg filmskog festivala u regiji. Danas smo imali priliku ugostiti preko stotinu mladih talenata iz svijeta filma koji su došli iz raznih krajeva svijeta. Na ovogodišnjem festivalu će svi posjetioci imati priliku da uz šoljicu Grand kafe uživaju u Festivalskom kafiću, centralnom mjestu svih događanja. Takođe, ove godine je Atlantic Grupa zajedno sa Grand kafom i Argetom organizovala projekat „Velika scena“ koji predstavlja svojevrsnu platformu za okupljanje umjetnika iz cijele regije. U sklopu projekta organizovan je konkurs za festivalsku Grand kafa šoljicu gdje smo pozvali sve mlade umjetnike da osmisle šoljicu inspirisanu temom „Sve nas spaja i miris i ukus i uživanje u dobrom filmu“. Predstavićemo 8 najboljih radova gdje će posjetioci imati priliku da izaberu najbolji“ – izjavio je Srđan Dabić, Brend menadžer Grand kafe u BiH.

Uz doručak i prigodan razgovor gosti su imali priliku čuti o Grand kafi kao domaćem brendu i brojnim aktivnostima koje Grand kafa redovno organizuje za svoje vjerne potrošače. Kroz razne nagradne igre i programe lojalnosti, Grand kafa kontinuirano nagrađuje sve ljubitelje ovog neizostavnog napitka. Ove godine je Grand kafa na police bosanskohercegovačkih marketa uvela u svoju porodicu i Grand Strong kafu, za sve one koji vole jači ukus kafe. Tu su još i nova, redizajnirana pakovanja Grand Aroma i Grand Gold kafe, koje zadovoljavaju svačiji ukus. 

U narednih 7 dana svi gosti će moći uživati u ugodnoj festivalskoj atmosferi i počastiti se šoljicom vrhunske kafe jer „sve nas spaja i miris i ukus i uživanje u dobrom filmu“.

Pročitaj još
Related

Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom brenda JANARTA

Zablistala je poput prave filmske dive u kreacijama brenda...

“Sigurno mjesto” najbolji film SFF-a, Juraj Lerotić apsolutni pobjednik

Hrvatsko ostvarenje “Sigurno mjesto” osvojilo je Srce Sarajeva za...

Partnerske nagrade 28. Sarajevo Film Festivala

NAGRADE UDRUŽENJA FILMSKIH RADNIKA BIH NAGRADA "IVICA MATIĆ" Žiri: Goran Dujaković,...