spot_img

Podravka i SFF – Zlatno sponzorstvo i tradicija potpore

Filmska umjetnost i ove godine u Podravkinom srcu

I ove je godine Podravka Zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala, a osim posebne novčane nagrade za najbolji kratki film, Festival će ponovo biti obogaćen brojnim aktivnostima i gastronomskim užicima koje za posjetitelje i sudionike programa priprema Podravka. Sarajevo Film Festival će se ove godine održati od 13. do 20. 8. 2021., a Podravka ostaje uz Festival, trajno opredijeljena svojoj društveno odgovornoj strategiji i nastojanjima da afirmativno utječe na kulturna događanja diljem BiH.

Prošle smo godine prakticirali uživanje u filmskoj umjetnosti na distanci, a ove se ipak družimo, uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i preporuka. Ono što je najvažnije jeste da umjetnost i kultura žive te da ih pandemija nije zaustavila. Svake godine, ali ove posebice, radujemo se Festivalu, jer naša dva srca – Podravkino srce i srce Sarajevo Film Festivala kucaju kao jedno za filmsku umjetnost i utjecaj koji Festival ima ne samo na kulturu, nego na cjelokupno gospodarstvo zemlje. Sigurno je – tko jednom osjeti čaroliju SFF-a, uvijek joj se vraća, baš kao što je to slučaj s Podravkom, poručili su iz Podravke BiH.

Sa iskusnom grill ekipom posjetitelji Sarajevo Film Festivala će se moći družiti u ljetnom kinu “Safet Zajko” Novi Grad. Za posjetitelje će, osim mogućnosti kušanja ukusnih jela, biti organizirana i nagradna igra tijekom koje će oni najbolji moći osvojiti Vegeta GRILL poklon – stoga nas posjetite 13. i 15. 8. (petak i nedjelja) ispred BBI centra, poručili su iz Podravke.

Dječiji program u cjelosti će se odvijati online, no i tu Lino  priprema iznenađenje za one najmlađe ljubitelje filma kroz aktivnosti na društvenim mrežama.  

Tradicionalni doručak sa Talentima SFF-a i novinarima na Festivalskom trgu bit će upriličen 16. 8. od 9:00 sati, s kulinarskim chefom, Miranom Karićem.

Podravka BiH, u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja u BiH već desetljećima podupire manifestacije i događanja usmjerena na promidžbu umjetnosti i kulture, što ima za cilj da posljedično pozitivno utječe na razvoj gospodarstva u zemlji. Tradicionalno vjerni promotor filmske kulture, nastavlja i u najizazovnijim vremenima pružati potporu razvoju kulture i umjetnosti u Bosni i Hercegovini.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,859LikesLikes
4,924SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno