Nedavno objavljeno

Otvoren prvi Hisense Gorenje prodajni studio u Bosni i Hercegovini

Hisense Gorenje studio na novoj lokaciji u Mostaru

Nakon što je izvršeno preseljenje sa stare na novu lokaciju, kompanija Gorenje Commerce d.o.o. je na novoj adresi Trg Ivana Krndelja 36 u Mostaru, otvorila svoj prvi prodajno-izložbeni studio po novom konceptu izlaganja brendova Hisense i Gorenje. Ovaj novi objekat na 300 m2 izložbenog prostora nalazi se u gradskoj zoni Mostara preko puta željezničke i autobuske stanice. U novom prostoru kupci će u ugodnom ambijentu imati ponudu i veliki izbor Hisense TV i klima uređaja, kao i Gorenje velikih i malih kućanskih aparata. Radi se o prvom rebrendiranom izložbeno-prodajnom studiju u Bosni i Hercegovini koji će na ovaj način imati izložene na jednom mjestu Hisense i Gorenje proizvode.

Boštjan Vodeb, regionalni direktor Gorenja za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju

Kompanija Gorenje Commerce d.o.o. ovlašteni uvoznik i distributer za Gorenje i Hisense proizvode ovim nastoji potrošačima u Bosni i Hercegovini omogućiti jedinstveno iskustvo kupovine i prikaza svog aktuelnog asortimana kvalitetnih proizvoda koji kupcima olakšava njihov život, te svojim inovativnim i savremenim tehnlogijama i karakterisitkama korisnicima pružaju potpuno novo i poboljšano korisničko iskustvo.

Nakon upravo završenog Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2020, na kojem je Hisense i Gorenje bilo oficijelni sponzor prvenstva, zadovoljstvo nam je što radost zbog ovog velikog i uspješnog globalnog sponzorstva koje je doprinjelo globalnoj boljoj i većoj prepoznatljivosti naša oba brenda Hisense i Gorenje možemo podijeliti i sa kupcima u Bosni i Hercegovini, te što će od sada kupci u Mostaru imati mogućnost uvjeriti se u kvalitete oba brenda na jednom mjestu. Ovo dokazuje našu opredjeljenost da i dalje na tržištu Bosne Hercegovine radimo na osnaživanju Gorenje brenda koje već tradicionalno predstavlja vodeći brend u području bijele tehnike i malih kućanskih aparata u Bosni i Hercegovini, kao i razvoju i daljem rastu na tržištu nedavno lansiranog novog brenda Hisense za televizore i klima uređaje, koji svojom opredjeljenošću ulaganja u globalna sportska sponzorstava ostvaruje veliki rast prodaje i uspjeh ovog brenda globalno u svijetu, a izuzetno dobar odziv i reakcije ostvario je u ovako kratkom vremenu i na tržištu Bosne i Hercegovine. Mostar je kao grad poznat po svom Starom mostu koji spaja dvije obale preko rijeke Neretve, tako na simboličan način i naš novootvoreni Hisense Gorenje studio spaja naša dva brenda Hisense i Gorenje i tako ih čini bližim lokalnim kupcima“ istakao je gdin. Boštjan Vodeb, regionalni direktor Gorenja za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

Bariz Zonić, šef maloprodaja i online prodaje u Bosni i Hercegovini

Hisense i Gorenje brendovi imaju jasnu strategiju svog daljeg rasta i razvoja na tržištima globalno, pa tako i lokalno ovdje u Bosni i Hercegovini. Pored već postojećih kvalitetnih i razvijenih distributivnih kanala prodaje na regiji Hercegovine, otvaranje novog i redizajniranog vlastitog Hisense Gorenje studija u  Mostaru po korporativnim standardima izlaganja oba brenda Gorenje i Hisense, je razvoj i unapređenje našeg vlastitog kanala prodaje koji nam omogućava još bolju povezanost sa potrošačima u Bosni i Hercegovini. Ovdje možemo na jedinstven i korporativno standardizovan način prezentovati sve najbolje što trenutno imamo u našem prodajnom asortimanu. Time kupci imaju mogućnost da na jednom mjestu vide sve prednosti i kvalitetu koje ova dva brenda nude i nastojat ćemo da

nakon ovog prvog ovakvog prodajno-izložbenog studija u Bosni i Hercegovini, rebrendiramo i ažuriramo naša ostala izložbeno-prodajna studija u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Mostaru i Zenici“ izjavio je gdin. Abdurahman Drkić, direktor prodaje za Hisense i Gorenje u Bosni i Hercegovini.    

Radosni smo što danas možemo otvoriti vrata našeg novog i trenutno najljepšeg izložbeno-prodajnog Hisense Gorenje studija u Bosni i Hercegovin. Za prve kupce u narednih 30 dana obezbijeđeni su i pokloni uz kupovinu Gorenje velikih kućanskih aparata i Hisense TV aparata, a kreirana su i akcijska sniženja do izvanrednih 20%, što će svakako biti najbolji poziv svim našim zainteresovanim kupcima da posjete naš novotvoreni Hisense Gorenje studio“ istakao je gdin. Bariz Zonić, šef maloprodaja i online prodaje u Bosni i Hercegovini.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img