Nedavno objavljeno

Dolce&Gabbana predstavlja mobilnu pop-up trgovinu: Uživanje u shoppingu i vožnji

Kako bi svojim kupcima na dohvat ruke, kreativci iz Dolce&Gabbane dizajnirali su pop-up mobilnu trgovinu, uređenu u prepoznatljivom Dolce&Gabbana štihu koja priziva opuštajući osjećaj na plaži mediteranskog ostrva

Poznati italijanski modni brand Dolce&Gabbana ovog je ljeta svoju priču, ali i italijansku tradiciju odlučio približiti stanovnicima Hamptona, koji je oduvijek važio za omiljenu turističku destinaciju odabrane i bogate klijentele. Kako bi im bili na dohvat ruke, kreativci iz Dolce&Gabbane dizajnirali su pop-up mobilnu trgovinu, uređenu u prepoznatljivom Dolce&Gabbana štihu koja priziva opuštajući osjećaj na plaži mediteranskog ostrva.

Početkom ovog mjeseca, Dolce&Gabbana mobilna trgovina vozit će se obalama Hamptona, a svi stanovnici moći će navratiti u trgovinu, te osjetiti istinski dašak Sicilije, čuti nevjerovatne priče o italijanskoj tradiciji, te obaviti shopping. Kreatori ovog neobičnog shopping, ali i kulturnog koncepta kombi su simboličino nazvali „Sicilijanska kolica“.

 

Latest Posts

Raport

spot_img