Stavite kašiku meda u vodu. Ukoliko se spusti na dno tada je s njim sve u redu. Namočite malo vate u med i zapalite – gorjet će ako je med pravi. Stavite kap meda na prst. Pravi, čisti med ostat će na jednom mjestu dok će lažni brzo početi curiti po prstu. Zagrijte malo meda u mikrovalnoj, na visokoj temperaturi – prirodni med će se karamelizirati, a lažni će biti pun mjehurića. Stavite li pravi med pred mrave neće ga pipnuti. Pravi med se nakon nekog vremena kristalizira.

Kako prepoznati pravi med
Ima nekoliko načina kako provjeriti imate li u rukama čisti pčelinji med
Nedavno objavljeno
Pročitaj jošRelated
Gastro
Nova ugodna kombinacija ukusa iz HELL-a: ENERGY COFFEE Slana Karamela bez laktoze je stigla!
admensur -
HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u tri ukusa...
Gastro
Unosite li dovoljno vitamina u svoj organizam? Ova namirnica ima ih čak sedam!
admensur -
Naravno, odgovor na ovo pitanje je potvrdan. S obzirom...
Gastro
President predstavlja dvije nove zvijezde: Emmental i Edam učinit će dan još ukusnijim!
admensur -
Dobro poznatoj obitelji sireva Lactalisovog brenda President pridružila su...