spot_img

Nedavno objavljeno

Nastup o kojem se priča

Ako netko zna prirediti show, onda je to latino diva Jennifer Lopez, koja je ovog puta u suradnji s Malumom izvela nastup za pamćenje. Na dodjeli nagrada American Music Awards u Los Angelesu svi su pričali samo o njihovim strastima s pozornice

Ovogodišnja dodjela nagrada American Music Awards održana je protekli vikend u Los Angelesu, a brojni poznati muzičari, koji su punih devet mjeseci čekali priliku da se pokažu na crvenom tepihu, nisu krili oduševljenje. Osim uzbudljive atmosfere na tepihu pred brojnim fotoreporterima, cijeli je događaj svojim muzičkim nastupom uveličala Jennifer Lopez.

Ona je naime nastupila s kolumbijskim muzičarem Malumom te održala scenski igrokaz prepun strasti i seksi igrica. Muzičari su se udružili kako bi izveli pjesme ‘Pa’ Ti’ i ‘Lonely’, a cijeli svijet danas priča samo o jednom – kako je izazovno plesala latino diva i kako je zavodila 26-godišnjeg Kolumbijca.

Za svoj je spektakularan nastup odabrala pamtljiv kostim od prozirnog materijala koji je sakrio tek strateške dijelove, a dobro naglasio njezine bujne atribute.

Nakon solo ulaska na scenu, kada je pokazala zašto je nazivaju jednom od najseksepilnijih dama svijeta, bacila se u zavođenje svog mlađahnog kolege s kojim je prije nekoliko mjeseci snimila duet.

tportal.hr

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img