Nedavno objavljeno

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz odgodili su svoje vjenčanje

Iako je vjenčanje, i to jedno u Americi, a drugo u Velikoj Britaniji kako bi zadovoljili želje sviju, bilo najavljeno za iduće ljeto, zbog aktualne zdravstvene situacije koja je zadesila cijeli svijet, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, u dogovoru sa svojom lijepom zaručnicom, odgodio je sve

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham odgodili su svoje najavljeno vjenčanje za 2022. godinu, a sve kako ne bi trebali biti ograničeni u broju pozvanih uzvanika, koji je trenutno, zbog pandemije koronavirusa, drastično smanjen.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 21-godišnji Brooklyn i 25-godišnja glumica i bogata nasljednica Nicola, namjeravaju svoje zavjete izreći čak dva puta – jednom u domu Beckhamovih u Cotswoldsu i drugi put na njezinom imanju na Floridi, a sve kako bi vjenčanju prisustvovali svi koji im nešto znače.

https://www.instagram.com/p/CGjFuedBehH/?utm_source=ig_embed

Iako su svojim gostima najavili da računaju da su u rujnu 2021. uzvanici na njihovom vjenčanju, sve su odgodili za 2022. godinu, smatrajući cijelu trenutnu situaciju preriskantnom.

Ipak, sve to ne znači da se par možda neće u tajnosti i prije vjenčati, a ostaviti tek veliku i raskošnu proslavu za 2022. godinu.

https://www.instagram.com/p/CFe2VhdBwzO/?utm_source=ig_embed

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz, kći američkog tajkuna Nelsona Peltza, objavili su svoje zaruke u srpnju ove godine, nakon samo par mjeseci veze. Kako se šuškalo posljednjih tjedana, Brooklyn je za vjenčane kumove odlučio uzeti svoju braću, 18-godišnjeg Romea i 15-godišnjeg Cruza, s kojima je iznimno blizak, dok bi sestrica Harper Seven trebala biti djeveruša.

Kako bi sve ‘ostalo u obitelji’ pobrinut će se sama Victoria Beckham koja će svojoj budućoj snahi dizajnirati vjenčanicu za pamćenje.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img