Otvorena sezona darivanja: Samsung Galaxy Watch 46mm na poklon uz kupovinu odabranih uređaja

Kompanija Samsung je do pozicije predvodnika globalne industrije mobilnih uređaja došla vrhunskim kvalitetom proizvoda i stavljanjem potreba, želja i interesa korisnika uvijek na prvo mjesto, te je za njih pripremila posebnu promociju koja počinje 22. oktobra i traje do 22. novembra.

Nedavno objavljeno

Samsung će uz svaku kupovinu telefona iz Galaxy Note20, S20, Z Flip ili Z Fold 2 serija u navedenom periodu korisnicima uručiti Samsung Galaxy Watch 46mm uređaj na poklon, koji objedinjuje funkcionalnosti pametnog sata i prirodnost svojstvenu analognim satovima, čineći jedan zaokruženi proizvod za 21. vijek.

Najnaprednije korisničko iskustvo uvijek prati Samsung pametne telefone, a Galaxy Note i S serije već dugi niz godina važe za uređaje koji kontinuirano pomjeraju granicu mobilnog doživljaja za stepenik više. Galaxy Note20 serija je idealna za najzahtjevnije poslovne korisnike čija svakodnevnica zahtjeva moćan pametni telefon na kojem mogu da, uz pomoć S Pen olovke, hvataju bilješke sa sastanaka, zapisuju ideje i povećaju svoju produktivnost uz brojne multitasking mogućnosti. Galaxy S20 serija je, sa druge strane, odličan saputnik za sve urbane kreativce koji žele da iskoriste maksimum koji pruža vrhunska kamera, uz multimedijalne opcije za još prijatnije i jednostavnije uživanje u svim vrstama sadržaja.

Također, Samsung je ove godine korisnicima donio nikada prije viđene inovacije na polju dizajna i multifunkcionalnosti pametnih telefona u vidu preklopnih uređaja. Galaxy Z Flip karakteriše kompaktan dizajn modernog preklopnog uređaja malih dimenzija i velike izdržljivosti, uz sve funkcije najnaprednijih tehnologija za korisnike koji vole da uvijek budu u trendu. Galaxy Z Fold 2 je model koji se sa pravom tretira kao jedan od najinovativnijih proizvoda kompanije Samsung, budući da je usavršio i unaprijedio iskustvo preklopnog pametnog telefona sa svojim velikim, prostranim unutrašnjim ekranom, i standardnim vanjskim, podesnim za neometano gledanje sadržaja i upotrebu aplikacija, prelaskom sa jednog ekrana na drugi, bez prekidanja aktivnosti.

Za više detalja o promociji posjetite www.samsung.com/ba/offer/good-decision-promo/.

Pročitaj još
Related

Preko 60,000 isporuka mjesečno podržano od strane 5G, AR i AI tehnologija

Evropski logistički centar kompanije Huawei Technologies u Mađarskoj je...

vivo službeno najavio ulazak na bh. tržište

vivo, peti najveći prodavač pametnih telefona na svijetu, službeno...

Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana prodaja...

Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana prodaja...