Nedavno objavljeno

Galaxy S20 FE – Telefon napravljen po mjeri i želji fanova

Galaxy S20 Fan Edition (FE), premium flagship pametni telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije po željama njenih najvjernijih fanova, u Bosni i Hercegovini u prodaji je od početka oktobra, po početnoj cijeni od 1.339 KM.

Šest modernih boja

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprijekorno i da odgovara stilu i ličnosti svakog pojedinca. Bez obzira na to radi li se o ljubiteljima fotografije, gaminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspiriše, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje. Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i dijeljenje fotografija i video zapisa u realnom vremenu.

Ovaj premium telefon dolazi u šest modernih nebeskih boja – crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj, a odlikuju ga i super glatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi vještačke inteligencije, hiper brza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.

Izrazite svoju posebnost

Samsung je ovaj telefon kreirao osluškujući potrebe fanova sa kojima je u stalnom kontaktu, a s ciljem da flagship mobilno iskustvo ponude što većem broju korisnika.

Snimanje fotografija, video snimaka i njihovo dijeljenje sa prijateljima postalo je najbolji način na koji korisnici mogu da izraze svoju posebnost. Baš zbog toga, Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfi kameru od 32MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže.

Uz velike vizuelne senzore koji uključuju multi-frame obrađivanje slike u više kadrova, korisnici sa lakoćom mogu da snimaju fotografije bogate bojama, čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Night mode za obrađivanje slike sa lakoćom stabilizuje kadar tokom snimanja uz pomoć vještačke inteligencije, tako da korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na zabavu.

Latest Posts

Raport

spot_img