Nedavno objavljeno

Nova žena u životu Brada Pitta?

Otkako se u septembru 2016. godine razveo od Angeline Jolie, Brad Pitt je pod povećalom javnosti, naročito kada je njegov ljubavni život u pitanju, a trenutno su sve oči uprte u susrete slavnog glumca s 27-godišnjom njemačkom manekenkom

Nedavno su krenule glasine o njemačkoj manekenki Nicole Poturalski, koja se našla na istom privatnom avionu kao i Brad Pitt, koji je odletio na jug Francuske, a vijest je objavio Entertainment Tonight. Još se navodi i da je Nicole Poturalski na pariški aerodrom Charles de Gaulle doletjela iz Berlina, a Pitt sa aerodroma LAX, u Los Angelesu. “Viđeni su u automobilu sa vozačem, koji ih je sa aerodroma odvezao na sljedeći let”, kazao je očevidac za Entertainment Tonight. “Ukrcali su se na jednosatni let za jug Francuske.” Neimenovani izvor je dodao: “Trudili su se da budu neprimjetni i brzo su su ušli u avion.”
Us Weekly potvrdio je da su 27-godišnja manekenka i 56-godišnji dobitnik Oscara zaista u vezi. Nema mnogo informacija o novopečenom paru, koji se trudi da zamaskira svoja javna pojavljivanja. Najnovije što su mediji otkrili jeste kako je Brad upoznao Nicole prošle godine u restoranu Borchardt u Berlinu, koji je u vlasništvu njezinog supruga Ronalda Maryja (68). Pitt u taj restoran dolazi već godinama, a Maryja odavno poznaje. No, zanimljivo je to da je, kako pišu mediji, Nicole i dalje udata za bogatog vlasnika njemačkog restorana te da imaju sedmogodišnjeg sina Emila. “Bio je u braku nekoliko puta i ima petero djece. Ne zanima ga negativnost ni ljubomora. I dalje su vjenčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak”, izjavio je neimenovani izvor.

Zvijezda naslovnih strana

Nicole Poturalski, čije je profesionalno ime Nico Mary, uspješno se bavi modelingom. Zastupaju je tri modne agencije: Management, Official Models u New Yorku i NEXT Models u Los Angelesu. Visoka je 178 cm, a krasila je naslovnice njemačkog Harper’s Bazaara, te ovogodišnjeg septembarskog izdanja njemačkog Ellea.
Britanski Daily Mail saopštio je da je Nicole Poturalski željela da postane morski biolog prije nego što su je u dobi od samo 13 godina otkrili modni skauti u Disneylandu u Parizu.
Kako navodi Daily Mail, rođena je u njemačkom gradu Bergkamenu, a porijeklo joj je iz Poljske. U članku se također navodi da govori pet jezika. Po njenom Instagram profilu moglo bi se zaključiti da vrijeme provodi između Los Angelesa i Berlina. Upitana jedne prilike koja bi bila njena supermoć, odgovorila je: “Putovanje kroz vrijeme, tako da mogu posjetiti sve one uzbudljive historijske događaje, uključujući i budućnost.”
O svom sinu rijetko govori javno. Pa ipak, u februaru ove godine objavila je fotografiju na kojoj su oboje odjeveni u teksas, spremni za šetnju Los Angelesom. “Anđeoska energija. Najbolji prijatelj. Najbolje društvo. Ekipa!”, napisala je.

Strastvena po pitanju politike

Poput Brada Pitta, Nicole se trudila da na društvenim mrežama govori o temama koje su joj bitne. U maju je nosila majicu sa natpisom “Zaštitite djecu, ne oružje”, postavivši fotografiju sa istom porukom i tagom @chnge. Također, podijelila je načine na koje može da se zaustavi seksualna trgovina djece, te objavila govor koji je američka glumica Blake Lively održala 2017. godine o dječijoj pornografiji.

U šetnji sa sinom Emilom

Za one koji su u potrazi za dokazom veze između Nicole i Brada Pitta na Instagramu, postoji nekoliko skrivenih tragova koji sugeriraju da se nekoliko mjeseci viđaju u tajnosti. Manekenka je na Instagramu proteklih mjeseci objavila nekoliko snimaka uz koje je napisala “ljubav” i “bolja polovica”, iako nije direktno specificirala da li govori o Pittu ili prethodnom partneru.

Prijatelji ili ljubavnici?

Ovo nije prva žena sa kojom se Brad Pitt povezuje od rastanka sa Angelinom Jolie. Nakon razlaza u 2016., slavni je glumac lažno dovođen u vezu sa nekoliko njih. Međutim, sve žene o kojima je riječ porekle su da imaju išta s njim. Najskoriji primjer je 31-godišnja američka glumica i umjetnica Alia Shawkat, koja je potvrdila da su striktno prijatelji. Prije toga, sumnjalo se na dizajnericu nakita i holističku iscjeliteljku Sat Hari Khalsa. Pa, ipak, pouzdani izvor je za televiziju E! kazao da njih dvoje nikada nisu bili par.
U jednom trenutku, profesorica s MIT-a Neri Oxman navodno je bila jedna od žena za koje je Pitt bio zainteresiran, zatim je Page Six objavio da se njih dvoje nikada nisu zabavljali – “njihovo prijateljstvo nije se pretvorilo u romansu”. Oskarovka Charlize Theron navodno se redovno viđala s Pittom, dok jedan od izvora nije za magazin People potvrdio da su u pitanju apsolutno netačni navodi.
I, naravno, Pittov slavni slučajni susret sa bivšom ženom Jennifer Aniston, na ovogodišnjoj dodjeli SAG nagrada, probudio je nadu ljubitelja ovog para. People je objavio da je jedan izvor brzo ugasio te nade, kazavši da se Aniston ne zabavlja sa Bradom. “Oni su prijatelji i sretni su jedno zbog drugog. Ne žele ništa manje nego sreću jedno za drugo. Sretna je što ima Brada za prijatelja, ali to je sve.”
Brad Pitt je javno objavio da je sam, čak se i javno našalivši tokom primanja Zlatnog globusa: “Želim pozdraviti svoje roditelje, jer želio sam na dodjelu doći sa majkom, ali nisam mogao, jer s kim god da stanem, kažu da sam s tom osobom u vezi. Bilo bi jednostavno čudno.”

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img