Nedavno objavljeno

Ana Ivanović pokazala istrenirano tijelo i zapalila društvene mreže

Svaka nova objava svojevremeno najbolje teniserke svijeta i supruga bivšeg njemačkog nogometnog reprezentativca Bastiana Schweinsteigera 'magnet' je za more komplimenata na račun njenog izgleda. Objavila je fotografiju iz teretane i sve oduševila

Ana Ivanović ne želi ispasti iz forme. Očigledno jednostavno ne može bez treninga i vježbi i izgleda zaista nestvarno. Kada nije u teretani, redovno praktikuje vježbanje joge u svom dvorištu.

Gotovo bez izuzetka njeni pratioci se slažu da Ana izgleda sjajno, po mnogima čak i bolje nego u danima aktivnog bavljenja tenisom. A svoju karijeru je završila 2016. godine, kada je već postigla sve čemu je težila, prije svega titulu teniske prvakinje. ‘Postat ću ambasador sporta i zdravog života i istraživat ću prilike u biznisu, modnoj industriji, između ostalog’, rekla je tada.

Očito je da stoji iza svojih riječi, jer je postala promotorka zdravog načina života budući da svakodnevno trenira, bira što jede, a sve to dijeli sa svojim fanovima širom svijeta. Ana i Bastian Schweinsteiger slove za jedan od najsretnijih parova u svijetu slavnih. Trenutno uživaju u odrastanju svojih sinova, Luke i Leona. Maksimalno su im posvećeni, a u odgajanju im pomažu i roditelji, Anini i Bastianovi.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img