Nedavno objavljeno

Nakon 19 godina Brad Pitt i Jennifer Aniston zajedno u novom projektu

Prvi i jedini put kada smo ih imali prilike gledati u istom glumačkom projektu, bilo je davne 2001. Brad Pitt tada se pojavio u epizodnoj ulozi serije 'Prijatelji' gdje je standardnu postavu činila njegova tadašnja supruga Jennifer Aniston

Iza Jennifer Aniston i Brada Pitta mnogi su zasebni uspješni projekti, ali izgleda da je bilo potrebno dugih 19 godina od njihovog zajedničkog pojavljivanja u ‘Prijateljima’, kako bi oboje objeručke prihvatili ponudu da se pojave u istom projektu.

Komičar Dane Cook koji uskoro predstavlja svoj novi projekt ‘Feelin’ A-live’, virtualno zajedničko čitanje scenarija legendarnog teen filma ‘Fast Times at Ridgemont High’ iz 1982. uspio je okupiti neka od najvećih glumačkih imena današnjice. Osim njih u projektu učestvuju Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Spicoli i Sean Penn. Upravo Sean Penn proslavio je spomenuti film iz 1982. u kojem je zaigrao kao 22-godišnjak.

Pozivu su se odazvali i nekadašnji supružnici Aniston i Pitt, koji su od nedavno u prijateljskim odnosima. Dugo godina nisu bili u kontaktu zbog ružnog razvoda 2005. kada je Pitt ostavio Jennifer zbog Angeline Jolie.

Nakon razvoda od Angeline 2016., glumac je ponovno postepeno stupao u kontakt s Aniston te su danas u prijateljskim odnosima. Prije nekoliko mjeseci zaintrigirali su javnost svojim ponašanjem na dodjeli nagrada ‘Screen Actors Guild’. Romantični osmjesi, pogledi i dodiri nekadašnjih supružnika, svima su vratili nadu da će ovaj zvjezdani par ponovno pokušati obnoviti svoju ljubav. Bliski prijatelji slavnih glumaca odmah su takva šuškanja odbacili, govoreći kako su Pitt i Aniston samo dobri prijatelji.

Bez obzira na sve ružne periode koji su imali u životu, zgodna glumica i jednako atraktivan glumac spremni su konačno raditi zajedno pred kamerama.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img