Nedavno objavljeno

Zvijezda Real Madrida ne krije sreću – na Instagramu otkrio da mu je stigao i četvrti sin

Nakon što su prošle godine, spektakularnim vjenčanjem u Sevilli, ozakonili svoju šestogodišnju vezu, proslavljeni fudbaler Sergio Ramos i njegova supruga Pilar Rubio ovog su vikenda imali novi razlog za slavlje. U njihovu peteročlanu porodicu stigao je još jedan nasljednik, a ponosni roditelji dali su mu ime Máximo Adriano

Prije godinu dana u Sevilli je održano vjenčanje fudbalera Sergija Ramosa i Pilar Rubio. Među petstotinjak zvanica tada su se našli njegovi bivši, ali i sadašnji suigrači iz Real Madrida, a među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i Victoria i David Beckham.

Na spektakularnom vjenčanju, koje je pratio cijeli svijet, bili su prisutni i njihovi sinovi Alejando, Sergio i Marco, a koje je par dobio tokom svoje šestogodišnje ljubavne veze. I dok su mnogi mislili kako je troje djece sasvim lijepa brojka, s time se nije slagao bračni par Ramos.

Na Instagram profilu lijepe Pilar Rubio objavljena je sretna vijest i fotografija nastala u bolnici, a na kojoj ona i Ramos poziraju s najnovijim članom njihove porodice, četvrtim sinom.

‘Presretna sam što vam mogu predstaviti Máxima Adriana! Rođen je u 18:56 i težak je 3.270 kilograma! Hvala ti što si uvijek uz mene Sergio’, napisala je Pilar ispod objavljene fotografije, na kojoj, uprkosč tome što je netom rodila, izgleda besprijekorno.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img