Nove zvijezde ljetnog osvježenja: Woćni WOW i Berri BOOM

Inovacija iz Dukata - b.Aktiv LGG multivitamin drink

Nedavno objavljeno

Kada vam osvježenje padne na um u frižiderima širom BiH potražite Woćni WOW i Berri BOOM!

Za sasvim novo iskustvo osvježenja ovoga ljeta pobrinuo se Dukat koji u dva neodoljiva voćna okusa, Woćni WOW i Berri BOOM, predstavlja svoj inovativan napitak – b.Aktiv LGG multivitamin drink.

Novi spoj najpoznatijeg funkcionalnog jogurta i multivitaminskog voćnog soka inovacija je koja u jednoj bočici objedinjuje bogatstvo vitamina i mljekarsku kulturu LGG. Upravo zahvaljujući kombinaciji jogurta s visokovrijednom mljekarskom kulturom LGG i multivitaminskog voćnog soka sa sedam vitamina: A, E, B1, B3, B5, B6 i B9 novi b.Aktiv LGG multivitamin drink doprinosi normalnoj funkciji imuniteta o kojoj treba podjednako voditi računa i ljeti, a posebno u vrijeme epidemije koronavirusa. Tako osim osvježenja za organizam i užitka za nepce, novi napitak pomaže i u očuvanju zdravlja.

Eksplozivna svježina voćnih okusa dolazi u dvije verzije. Beri BOOM sadrži svježe prirodne sastojke: jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje. Voćni WOW osvaja kombinacijom: ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Svi ovi okusi najvećeg coolera među vitaminima stali su u bočicu od 330 grama.  Osim u prodavnicama, nove zvijezde ljetnog osvježenja dostupne su i u kafićima. 

Otkrijte svoj favorit!

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...