spot_img

Nedavno objavljeno

Kraljica Letizia ponovno privlači poglede u haljini čija je cijena 26 eura

Španjolska kraljica Letizia redovno je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Bivša novinarka uvijek je sjajno odjevena te je s pravom miljenica modnog svijeta.

Tajna njenog dobrog stila je i u tome što vješto spaja skupocjenu dizajnersku odjeću sa svima pristupačnim komadima posebno onih popularnih španskih brendova Zare ili Manga koje obožavaju i naše zaljubljenice u modu.

Kraljica Letizia uvijek bira krojeve koji laskaju njenoj figuri, a kao začin njenim cool stajlinzima su uvijek dobro odabrani detalji poput torbica, nakita…

Kralj Felipe Vi i kraljica Letizia su tokom trajanja globalne pandemije svoje kraljevske obaveze obavljali video vezom iz palače u Madridu, pa ih dugo nismo viđali u javnosti.

Kraljevski par svoju je turneju po Španiji nakon postupnog smirivanja globalne pandemije koronavirusa započeo na Kanarima u Las Palmasu, a za tu je priliku lijepa kraljica ponovo pokazala svoj nenadmašni osjećaj za stil.

Elegantna midi haljina s V-izrezom u sivoj boji iz Zare čija je cijena posve prihvatljivih 26 eura no više se ne može pronaći u online ponudi.

Kraljica Letizia velika je ljubiteljica espadrila, baš poput Kate Middleton ili Meghan Markle, pa je ovu ženstvenu kombinaciju upotpunila bijelim espadrilama na punu petu s potpisom brenda Macarena Shoes.

Stajling bez greške začinila je mladenačkom frizurom: kosom podignutom u visoki rep i diskretnim nakitom, a kraljevski par prilikom posjeta Kanarima nije zaboravio na zaštitne maske.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img