Nedavno objavljeno

Dirljiv oproštaj djevojke tragično preminulog reditelja Igora Vuka Torbice

Vijest o iznenadnoj i tragičnoj smrti mladog reditelja Igora Vuka Torbice potresla je cijelu regiju, a filmski i pozorišni svijet je u šoku. Na Facebooku se javnosti oglasila i njegova dugogodišnja partnerica, glumica Hana Selimović

‘Dragi prijatelji, hvala svima na riječima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čovjeka koji mi je pružio najljepše trenutke mog života, da želim da tu ljubav podijelim sa svijetom. I pustim svjetlo i život da odnesu pobjedu, nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostat će moj svjetionik. Ka njemu idem, zauvijek. Takvi ljudi su rijetki, njih treba samo voljeti’, napisala je Hana Selimović dok je njegova sestra Una Torbica zamolila za razumijevanje u teškim trenucima. Uslijedile su stotine izraza saučešća i poruka podrške.

Hanu Selimović publika je imala priliku upoznati u serijama ‘Besa’ i ‘Senke nad Balkanom’.

‘Bez obzira na dosta savjeta koje smo dobijali povodom zajedničkog rada, pa čak i malog strašenja na kakve probleme bismo mogli naići, ja ništa od toga nisam osjetila. Kad radite s nekim darovitim, pametnim, radoznalim i osebujnim kao sto je Igor, tu nema mjesta ni za šta drugo osim za punokrvno pozorišno iskustvo’, izjavila je ranije za Jutarnji list.

 

View this post on Instagram

konačno kod kuće <3

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on

Latest Posts

Raport

spot_img