Nedavno objavljeno

Sarah Jessica Parker slavi 23 godine braka

Zvijezda serije 'Seks i grad' prije tačno 23 godine zaklela se na vječnu ljubav svom suprugu Matthewu Brodericku. Jedan su od rijetkih primjera dugovječne ljubavi u svijetu Hollywooda te s ponosom ističu koliko su sretni što su se spojili 1997.

Glumica Sarah Jessica Parker svog je današnjeg supruga upoznala malo nakon što je prekinula vezu s glumcem Robertom Downeyjem Jr. Zahvaljujući poslovnim poznanstvima svoje dvojice braće Pippina i Tobyja famozna plavuša koju svijet pamti po ulozi iz serije ‘Seks i grad’ pronašla je 1996. svoju srodnu dušu.

Mladi glumac i pjevač Matthew Broderick bio je baš poput Sarah Jessice, na početku svoje karijere i ganjao posao. A onda im se iz vedra neba dogodila ljubav, koja danas broji više od dva desetljeća postojanja. Na prvi spoj pozvao ju je nakon zajedničkog projekta na Broadwayu ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ i odmah je očarao.

‘On je tako pametan, zgodan i bistar. Mislim da je najzgodniji muškarac kojeg sam ikada upoznala. Totalno sam luda za njim’, rekla je jednom prilikom na početku svoje romanse Parker.

Nakon godinu dana veze, par se odlučio vjenčati u njujorškoj sinagogi, a svima koje su pozvali nisu ni obznanili da dolaze na obred tako je da je sve bilo veliko iznenađenje za porodicu, rodbinu i prijatelje. Tog 19. maja 1997. Matthew i Sarah Jessica zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav, koja i danas traje. Glumica je nosila netipičnu, crnu haljinu, a njen suprug klasični crni smoking.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img