Nedavno objavljeno

Bradley Cooper sa svojom dvogodišnjom kćerkicom uživa u šetnji

Holivudski glumac i producent Bradley Cooper posao je proteklih nekoliko sedmica stavio po strani i potpuno se posvetio kćerkici Lei De Seine iz veze s bivšom partnericom Irinom Shayk

Nakon niza zaigranih proljetnih šetnji Manhattanom mame Irine Shayk i kćerkice Lee došao je red i na tatin slatki zadatak. Svoju je brigu oko malene plavokose ljepotice sada preuzeo holivudski glumac i producent Bradley Cooper.

Brižan tata malenu je odveo u šetnju u obližnji park, nedaleko od svog luksuznog stana u elitnom dijelu New Yorka. Zaigrana dvogodišnjakinja bila je odjevena tipično za djevojčice, u ružičastu kombinaciju, dok je svom slavnom tati na glavu stavila rajf u istoj boji, a on se nije nimalo bunio, već ga je ponosno ostavio na glavi.

I tata i kći obzirno su, slijedeći upute nadležnih službi u svojoj zemlji, nosili na licu maske kako bi se zaštitili od potencijalnih zdravstvenih opasnosti.

Podsjetimo, Irina i Bradley odlučili su se razići prošle godine, nakon gotovo pet godina zajedništva, no nastavili su se zajedno brinuti o svojoj malenoj nasljednici.

tportal.hr

 

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img