Nedavno objavljeno

Nasljednica Cindy Crawford ponosno pozirala u bikiniju

Kaia Gerber, 18- godišnja kćer američkog modela Cindy Crawford svojim brojnim fanovima ovoga se vikenda imala čime 'pohvaliti'. Zbog manje nesreće uspjela je zaraditi longetu na desnoj ruci, no navedena povreda nije ju pretjerano obeshrabrila

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice i nasljednica slavne Cindy Crawford s više od pet miliona fanova na Instagramu podijelila je fotografiju rendgenske snimke na kojoj se jasno vidi lom kosti na ruci, kao i fotografiju na kojoj pokazuje longetu pozirajući u bikiniju.

View this post on Instagram

had a little accident but i’m okay!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

‘Imala sam malu nesreću no dobro sam’, napisala je mlađahna manekenka ispod najnovije objave na Instagramu koju su komentirale brojne poznate osobe uputivši nasljednici Cindy Crawford želje za brzim oporavkom.

U jeku vladajuće pandemije koronavirusa, 18- godišnja Kaia Gerber dane provodi s porodicom u njihovom domu u Los Angelesu gdje se nalaze u samoizolaciji.

U nedavnom razgovoru za magazin Allure, Kaia je otkrila kako vrijeme u samoizolaciji provodi fokusirajući se na zdravlje, ali i svoju sreću. ‘Trudim se svim snagama da budem zdrava i izvana, ali i iznutra. To svi zaboravljamo. Guramo i idemo do iznemoglosti, nemajući vremena osvrnuti se i osluhnuti svoje tijelo i slušati njegove potrebe. Zapravo sam sretna što ovo vrijeme mogu iskoristiti baš za to – da poslušam svoje tijelo – i to je sada postalo dijelom moje rutine’, otkrila je.

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img