spot_img

Nedavno objavljeno

PRINC HARRY: Kako izgleda novi život u Kaliforniji

Dobro upućeni izvori za američki magazin Vanity Fair ispričali su kako se princ Harry navodno osjeća u SAD-u, naglašavajući da ne nalazi smisao u novoj okolini te da mu mnogo nedostaju prijatelji i porodica

Meghan Markle možda je došla na svoje preseljenjem u Kaliforniju i napuštanjem kraljevske titule koju je stekla udajom za princa Harryja prije dvije godine, no sada patnju proživljava crvenokosi britanski nasljednik. Izvori bliski princu Harryju ispričali su za magazin Vanity Fair kako se 35-godišnjak navodno osjeća nakon dolaska u Kaliforniju.

‘Mislim da Harryju jako nedostaju prijatelji, vojne obveze, titula i sve što je njome dobivao. Nekakav red i raspored u životu. Trenutno nema posao, prijatelji i najuža porodica udaljeni su kilometrima. Cijela ova situacija koronavirusa, bolest njegova oca samo su ga požurila u odluci da se ponovno zbliži s bratom princom Williamom’, rekla je Katie Nicholl, stručnjakinja koja prati odnose u kraljevskoj porodici već godinama.

‘Takođe mislim da Kate i William jako osjete odsutstvo Harryja i Meghan, a žale što nemaju Harryja uz sebe jer su iznimno povezani.’

Nedavno je otkriveno da je sam Harry rekao prijateljima putem video poziva da je još uvijek u šoku koliko mu se život promijenio. Nicholl naglašava da bivšem princu nedostaje struktura, pravila i uzori u životu koje je od djetinjstva uhodano pratio.

Istovremeno, njegova supruga Meghan osjeća olakšanje dolaskom na svoj teritorij i udaljavanjem od Britanije u kojoj se nikako nije mogla prilagoditi. Odbjegla vojvotkinja insistira na što skorijem izlasku bografije o njenom i Harryjevom životu, koji bi javnosti trebao dati uvid u pravo stanje stvari i ispričati njihovu stranu priče.

Izvor: tportal.hr

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img