Nedavno objavljeno

Fanovi u šoku nakon što su ugledali Kylie Jenner bez šminke i frizure

Kraljica Instagrama, reality zvijezda i drugu godinu za redom najmlađa milijarderka Kylie Jenner gotovo je u svim prilikama dotjerana od glave do pete. Čak i u kućnom izdanju ova 22-godišnjakinja nosi mnogo šminke i ima dotjeranu frizuru, ali paparazzi su je sada ulovili nespremnu prilikom odlaska u trgovinu

Prizor koji je zaprepastio mnoge zbio se ispred jedne trgovine u Los Angelesu, u koju je zajedno s prijateljicama na kratko ušla reality zvijezda Kylie Jenner.

Uvijek spremni paparazzi koji je prate u stopu, napravili su fotografiju na kojoj je mlada milijarderka bez trunka šminke i bez dotjerane frizure, što je izazvalo pravu histeriju na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

a vision

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

Potpuno neprepoznatljiva Kylie, odjevena u bijelu hoodicu i kose svezane u rep, na licu nije imala ništa od svojih make up proizvoda, na kojima je zgrnula milijarde.

‘Možda je ovo pravo vrijeme da naša kosa, nokti i lice odmore od svega što na njih inače stavljamo i teških tretmana kojima ih izlažemo’, rekla je nedavno 22- godišnja Jenner.

Mnogi fanovi nisu je prepoznali, tanjih obrva, bez dugih i gustih vještačkih trepavica i precrtanih usana, Kylie je izgledala potpuno drugačije i više u skladu sa svojim godinama.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img