Nedavno objavljeno

10 godina Sajma vjenčanja

Organizatori 10. Sajma vjenčanja te ambasadorica ovog događaja, Mostarka Donna Lugonja Petković, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže 28. i 29. marta u Herceg Etno selu u Međugorju

Hercegovke su poznate kao žene sa stilom i s visokom svijesti o modi, stoga ne čudi da je upravo u Hercegovini Sajam vjenčanja već 10. godinu zaredom postao top destinacija, dvodnevno slavlje stila, mode i ljepote, ključno mjesto za organizaciju vjenčanja. Slaveći okrugli jubilej, organizatori su za ovogodišnje zaštitno lice, ambasadoricu sajma, odabrali Mostarku Donnu Lugonju Petković, magistricu političkih nauka, koja je hobi pretvorila u posao. Poznata je na Instagramu kao @donna.bombonna, sa skoro 100.000 pratitelja. Donnin stil je elegantan i osebujan, a osmijeh zarazan. Na vizualima sajma nastavila je niz jakih i karizmatičnih žena koje su podržale ovaj jedinstveni događaj: Josipe Kusić, Anice Kovač, Renate Končić Minee, Ivane Marić, Tee Bošković, Tee Zadro…
Zlatne ruke vizažistice Zdenke Ostojić su uz pomoć proizvoda dekorativne kozmetike Trend it up! iz dm-a samo pojačale Donninu ljepotu jednostavnim makeupom koji je ponovno u trendu, a koji u svojim objavama na Instagramu često i sama prakticira. Vip Saloon je Donninu kosu ukrasio laganim valovima, koji su prikladan odabir frizure za mnoge prilike pa i za dan vjenčanja.
Bilo je teško izabrati jedan, savršen model vjenčanice iz bogatog opusa izraelskog brenda Riki Dalal iz salona vjenčanica Diosa, stoga je Tomo Miličević iz Foto Light Studija snimio mnoštvo fotografija u različitim modelima i različitim kulisama. Ekipa Inova Decora poigrala se raznim detaljima i dekoracijama poput trendi okvira ukrašenih cvijećem, starinske singerice koja nikada ne izlazi iz mode te pupoljcima i laticama ruže, koji unose dašak romantike.

Dan iz snova

Pred novi sajam, Donna se prisjeća svog vjenčanja od prije nekoliko godina: “Moram priznati da sam uživala u cijelom procesu jer sam točno znala što želim. Da kažem da nije bilo stresno, lagala bih, ali sve su to slatke muke.” Iako je, kako veli, Pinterest uvijek odlično mjesto za inspiraciju, Donna je imala viziju kakvo vjenčanje želi i nije bila neodlučna oko detalja. “U samom procesu su sudjelovali ljudi koje već godinama poznajem i s kojima sam surađivala, tako da sam imala sreće da sve ide nekako glatko i da doslovno dobijem svoj dan iz snova. Naše vjenčanje je bilo na otvorenom, pod zvjezdanim nebom, uz svijeće, omiljeno bijelo cvijeće… Sve bih opet ponovila s najboljim čovjekom na svijetu!”
Tokom snimanja kampanje za Sajam vjenčanja Donna je imala priliku ponovno odjenuti vjenčanicu, a jedan od modela joj se posebno dopao. “Jako mi se svidjela vjenčanica dugih rukava, model Lia brenda Riki Dalal. Prekrasno naglašava obline, materijal je savršen i odlično sam se osjećala u njoj.” Kaže kako smatra da će ovogodišnju sezonu vjenčanica obilježiti minimalizam te da čipka pada u drugi plan. “Trenutno su više u fokusu jednostavniji materijali a glamurozniji krojevi. Frizure su također ležernije, makeup svjež i prirodniji. Sviđa mi se što se ove godine naglasak stavlja na jednostavnost i prirodnu ljepotu svake žene.”
Uz Donnine preporuke, organizatori 10. Sajma vjenčanja pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže 28. i 29. marta Herceg Etno selu u Međugorju. Partneri 10. Sajma vjenčanja su: dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, voda Leda, te vodopad Kravica.

Latest Posts

Raport

spot_img