Nedavno objavljeno

Iskoristite popust od 20% na ranu registraciju: Vaša prilika za usavršavanje u komunikaciji uz London School of Public Relations (LSPR)

Zanima vas komunikacija? Želite raditi u PR industriji? Ili ste već profesionalac koji traži načine da unaprijedi svoje znanje i ostane korak ispred u dinamičnom svijetu komunikacija? Bilo da ste na početku karijere ili želite dodatno usavršiti svoje vještine, London School of Public Relations je pravo mjesto za vas!

Bez obzira na to da li ste početnik ili već imate iskustva, ovaj program osmišljen je da odgovori na izazove moderne industrije. Naučit ćete kako savladati krizno komuniciranje, izgraditi snažan brend kroz storytelling, briljirati u javnim nastupima, te iskoristiti digitalne medije i vještačku inteligenciju za kreiranje uspješnih komunikacijskih strategija.

Možda želite voditi vlastiti podcast ili unaprijediti odnose s medijima i javnošću? LSPR program pruža vam potrebna znanja i alate. Upoznat ćete se s najnovijim trendovima u korporativnoj komunikaciji i digitalnim medijima, te naučiti kako transformisati javni dijalog uz pomoć naprednih tehnologija.

Zašto odabrati LSPR: Razvijajte svoje vještine uz međunarodno priznati program

Međunarodno certificirana Londonska škola za odnose s javnošću pruža priliku za napredak kroz sticanje praktičnih vještina u oblasti PR-a i komunikacija. Kroz dinamičan pristup učenju, rad sa iskusnim predavačima i predavačicama, analiziranje primjera iz prakse i praćenje savremenih trendova, polaznici imaju priliku razmjenjivati iskustva s ekspertima i kolegama iz komunikacijskog sektora.

Londonska škola za odnose s javnošću priznata je od ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development). Osim u Velikoj Britaniji LSPR djeluje i u drugim zemljama kroz LSPR Worldwide. Trenutno je prisutna u Bosni i Hercegovini, Bjelorusiji, Bugarskoj, Češkoj Republici, Sjevernoj Makedoniji, Maleziji, Crnoj Gori, Poljskoj, Ruskoj Federaciji, Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

U Bosni i Hercegovini je od 2018. godine uspješno organizuje PR, digital i content agencija Represent Communications BiH.

Kako se prijaviti?

Za sve informacije i prijave možete nam se javiti na info@represent.co.ba ilii putem telefona +387 33 878 727. Čekamo vas!

Iskoristite priliku! Prijavite se do 20. oktobra i ostvarite popust od 20% na ranu registraciju

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport