Nedavno objavljeno

spot_img

NOVA ISKUSTVA Ženski krug sa Devi Mohan

Za one koji žele isprobati i nešto drugačije, otvoriti um ka novim nivoima iskustva – evo našeg prijedloga. Prvi “Ženski krug sa Devi Mohan” bit će upriličen u Sarajevu 19. augusta u 19 sati. Evo motivacijskih poruka koje vas mogu inspirsati da se pridružite ovom krugu:

*Otkrijte svoju pravu ženstvenu prirodu u zagrljaju sestrinstva*

Doživite duboku povezanost i osnaživanje, koje samo pravo sestrinstvo može ponuditi.

💃U ovom njegujućem prostoru oživjet ćemo drevne tradicije ženskih krugova kako bismo vam pomogli da se ponovno povežete sa svojom istinskom ženskom prirodom.Pripremite se za iskustvo oslobađajuće radosti, duboke transformacije i povratka vašoj urođenoj ženskoj snazi.

✨
Devi Mohan—globalno poznata inspirativna govornica i autorica knjige Home for a Refugee— znana je širom svijeta zbog autentičnog izražavanja i humanitarnog rada. Ona će vas nježno voditi na ovom transformativnom putovanju, pomažući u formiranju svete, koherentne energije unutar ženskog kruga.

Okusite nektar sestrinstva: pridružite se Devi u prostoru gdje se žene okupljaju u ljubavi, njezi i istinskoj podršci. Proširite svoje granice, prihvatite ranjivost i doživite duboko iscjeljenje i osnaživanje.

*Za koga je ovaj proces?*
Svaka ženu, bez obzira na godine, je dobrodošla. Nije potrebna nikakva posebna priprema – samo ponesite otvoreno srce i um.

Iznos kotizacije: 50 KM po osobi. Prijave na 063 020 009.

📍 Lokacija: Bistro Zdravo, Košnica, Marka Marulića 2

🗓 Ponedjeljak, 19. avgust od 19 – 21h

🔄 Šta treba ponijeti: Bocu vode, tanji prekrivač, udobnu odjeću, čarape i veći šal.

🗣 Jezik: bosanski

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport