Nedavno objavljeno

spot_img

ProBaj (R)Evolucija: Koncept koji redefiniše bankarstvo

U svijetu koji se ubrzano mijenja i postavlja nove standarde i kada su finansije u pitanju, ProCredit Bank donosi osvježavajući koncept koji se savršeno uklapa u moderno doba, „ProBaj“. Ovaj potpuno novi način bankarskog poslovanja nudi priliku da besplatno isprobate usluge koje ova banka nudi.

Probni period od šest mjeseci

Koliko često imate priliku probati nešto potpuno besplatno, a da to nisu kozmetički proizvodi, nego stvari od životne važnosti? U svijetu finansija, gdje svaka transakcija obično sa sobom nosi neki skriveni trošak, ProCredit Bank donosi pravo osvježenje. Bez ikakvih troškova, narednih šest mjeseci možete potpuno besplatno koristiti usluge banke koje vi odaberete i koje odgovaraju vašim potrebama, uključujući elektronsko i mobilno bankarstvo, održavanje računa i izdavanje kartice. Uz već besplatne usluge, poput podizanja sredstava na više od 1700 bankomata širom zemlje pet puta mjesečno ili besplatnih transakcija unutrašnjeg prometa, „ProBaj“ listu dodatnih (čitaj: nepotrebnih!) opterećenja kućnog budžeta svodi ne na minimum, nego na – nulu. Odluku o tome da li ćete zadržati račun možete donijeti naknadno, unutar šest mjeseci, bez žurbe, potpuno informisano i na bazi ličnog iskustva. Nije li to olakšanje?

IsProbaj bez rizika:
Jednostavno. Transparentno.
I potpuno besplatno.

Jedna od najprivlačnijih karakteristika „ProBaj“ koncepta je, zapravo, njena neodoljiva jednostavnost. Proces otvaranja računa je brz i lagan, te zahtijeva samo jedan dolazak u banku. Nakon toga, na raspolaganju vam je paket koji odaberete, a dodatno i besplatne transakcije i besplatno podizanja keša sa bankomata. Testno iskustvo bez stresa? Naravno! Ne morate brinuti o skrivenim troškovima ili dodatnim naknadama: sve je jasno i transparentno, baš onako kako treba biti.
ProCredit Bank se ponosi svojom dugogodišnjom reputacijom na tržištu, a „ProBaj“ je najnoviji primjer njihovog inovativnog pristupa. „Mi znamo da smo drugačiji, a najbolji i najkorektniji način da to dokažemo je da vam omogućimo da naše usluge sami iskusite, bez dodatnog troška,“ kaže Amir Termiz, direktor retail sektora u ProCredit Bank. „Ovaj koncept nije samo još jedna marketinška kampanja, ustvari je dosta daleko od toga. Sve oko nas se mijenja ogromnom brzinom. Vrijeme je, dakle, da i bankarske usluge dožive (r)evoluciju i budu prilagođene modernom načinu života“, ističe Termiz i kaže kako je koncept inspirisan dugogodišnjom praksom novih i modernih kompanija koje, uvjerene u kvalitet svojih usluga, njih nude besplatno. „ProBaj“ je dokaz da postoji banka koja je spremna staviti interese svojih klijenata ispred svega. Sve to, naravno, bez troška.

ProCredit Bank: vjerujte u drugačije

Ako ste ikada razmišljali o promjeni banke, sada je pravo vrijeme da to i učinite. Sa „ProBaj“ konceptom možete probati usluge koje ProCredit Bank nudi, kroz definisane pakete namjenski dizajnirane i praktične. Pored paketa možete koristiti i ostale usluge banke, poput kredita i depozitarne štednje, a uz prenos plate na ProCredit račun vas očekuju i dodatne pogodnosti.
Zato, zašto čekati? Pridružite se novoj (r)evoluciji u bankarstvu i otkrijte kako „ProBaj“ može promijeniti vaš pogled na bankarstvo. Više informacija potražite na web stranici ProCredit Bank ili pozivom na besplatni broj telefona

080 020 040.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport