Nedavno objavljeno

Channing Tatum, moderni Eros

Holivudski glumac lice je novog Versaceovog mirisa

Channing Tatum, holivudski glumac poznat po ulogama u filmovima Jump Street i Magic Mike, ulazi u sofisticiranu novu ulogu kao zaštitno lice Versaceove kultne linije mirisa Eros. Kampanja, koja predstavlja debi najnovijeg dodatka kolekciji, parfema Eros Energy, prikazuje Tatumovu snagu, šarm i modernu privlačnost.

Sama Donatella Versace hvalila je Channinga Tatuma kao idealno utjelovljenje modernog Erosa, slaveći bit „ljubavi, moći i predanosti“. Njen izbor naglašava Tatumovu sposobnost da prenese i fizičku snagu i emocionalnu dubinu, što ga čini savršenim za brend. Tatum je izrazio zahvalnost na ovoj prestižnoj ulozi, rekavši da je velika privilegija predstavljati tako kultnu liniju mirisa.

Tatumova uključenost u Versace dolazi u značajnom trenutku njegove karijere. Nakon nedavnog filma Fly Me to the Moon i s velikim iščekivanjem za svoj nadolazeći projekat Blink Twice, redateljice Zoe Kravitz, Tatum je na vrhuncu svog profesionalnog puta. Njegova saradnja s Versaceom ne samo da povećava njegovu moć zvijezde, već ga i povezuje s brendom koji je sinonim za luksuz i stil.

Latest Posts

spot_img

Raport