Nedavno objavljeno

Prvo pojavljivanje Justina Timberlakea u javnosti nakon hapšenja

“Bila je to teška sedmica”, rekao je pjevač na koncertu u Chicagu

U petak navečer, Justin Timberlake održao je svoj prvi nastup uživo nakon što nedavnog hapšenja u New Yorku. Na koncertu u Chicagu, u kratkom govoru prije nego što je izveo pjesmu Selfish, 43-godišnji pjevač rekao je obožavateljima da je “sedmica bila teška”

“Znam da me je ponekad teško voljeti, ali vi mene i dalje volite i ja vam tu ljubav uzvraćam”, kazao je dok mu je  publika klicala.

Prema izjavi koju je objavila policijska uprava Sag Harbora u utorak, 18. juna, Timberlake je “primijećen kako upravlja BMW-om prema jugu ulicom Madison, ne zaustavljajući se na propisno postavljenom znaku za zaustavljanje i ne držeći se svoje trake“.

Nakon što je policajac zaustavio saobraćaj, utvrđeno je da je Timberlake “upravljao vozilom u pijanom stanju” te je “uhapšen, procesuiran i zadržan preko noći radi jutarnjeg saslušanja“. Pušten je kasnije tog jutra na vlastitu odgovornost.

Prema izvještaju o njegovom hapšenju, kako piše People, Timberlake – koji je optužen za vožnju u pijanom stanju, zbog čega je dobio dvije kazne zbog prelaska znaka stop i nedržanja vozne trake – rekao je vlastima: “Popio sam jedan martini i vozio prijatelje kući.”

Na turneji

Justin Timberlake je na turneji od aprila, na kojoj predstavlja svoj šesti studijski album Everything I Thought It Was, koji je izašao 15. marta. Prije hapšenja, posljednja stanica deseterostrukog dobitnika Grammyja bio je rasprodani koncert u Miamiju.

Nakon dvije noći u Chicagu, Timberlake će sljedeći koncert održati u Madison Square Gardenu u New Yorku, a u SAD-u će nastupati do 9. jula. Turneja bi tada trebala započeti svoj evropski dio u Krakowu, 26. jula – istog dana kada bi se slavni pjevač trebao vratiti na sud.

 

Latest Posts

Raport