Nedavno objavljeno

Plesna senzacija koja je zaludila žene širom svijeta u septembru stiže u Sarajevo i Mostar

Plesna senzacija koja je zaludila žene širom svijeta prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu.

Mađarska plesna grupa “Hot Men Dance”, nastupit će 13. septembra u sarajevskom Domu mladih, a dan poslije u Mostaru u velikoj dvorani HD Herceg Stjepan Kosača.

– “Hot Men Dance” čine članovi iz 15 zemalja širom svijeta koji kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples, te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima. Svojom strašću prema plesu i nevjerovatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pažnju publike širom svijeta. Njihov jedinstveni nastup, koji spaja različite žanrove plesa i kreativne kostime, te obećava nezaboravan doživljaj, namijenjen je isključivo ženskoj publici. Budući da su njihovi nastupi rasprodani, očekuje se da će biti jednako spektakularni i u Sarajevu i Mostaru – ističu organizatori koji dodaju da program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Ulaznice su dostupne u sistemu online Event.ba, kao i na blagajni BKC-a i na platou Skenderija za nastup u Sarajevu, te na blagajni Kosače za gostovanje u Mostaru.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img