spot_img

Nedavno objavljeno

Priča se da je Kylie Minogue dobila ponudu da doživotno nastupa u Las Vegasu

Princeza popa je svojim nastupima toliko impresionirala šefa noćnog kluba “Voltaire” u metropoli zabave da je on sada želi vezati na duži rok

Australsko-britanskoj pjevačici Kylie Minogue (55) trenutno ne može ići bolje. Nakon što joj je karijera malo zastala posljednjih deset godina, sada se konačno vratila na vrh. S novim dance albumom Tension, koji je izašao u septembru 2023. godine, zasjela je na prva mjesta britanske liste albuma, a 4. februara njen novi hit Padam Padam osvojio je nagradu za najbolji pop dance na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja.

Od novembra 2023. na pozornici je legendarnog kluba “Voltaire” u Venetian Resort Hotelu u Las Vegasu, sa serijom koncerata koja je zapravo trebala završiti 4. maja.

Ugovor kakav se ne pamti

Kylie Minogue od novembra 2023. nastupa u legendarnom klubu “Voltaire” u Venetian Resort Hotelu u Las Vegasu

Ali, kako prenosi britanski Sun, pjevačica će u sljedećih nekoliko godina vjerovatno provoditi mnogo više vremena u metropoli zabave u američkoj državi Nevadi nego što se mislilo. Navodno, Michael Gruber, voditelj noćnog kluba “Voltaire”, bio je toliko impresioniran njenim trenutnim nastupima da joj je na sto stavio ugovor kakav nikad prije nije viđen, čak ni u Las Vegasu.

Sun tvrdi da je iz insajderskih krugova saznao da je riječ o jedinstvenom “Residency for Life” ugovoru koji princezu popa doživotno veže za koncertni prostor, ali joj garantira najveću moguću slobodu. Neimenovani izvor je rekao: “Michael apsolutno voli Kylie i ne želi je izgubiti. To je prvi ‘Residency for Life’, gdje dolazite i odlazite prema vlastitom rasporedu.” Tipično, glavni promotori u Las Vegasu samo potpisuju ugovore s umjetnicima za takozvane “rezidencije” na ograničeni vremenski period. “Ali kada je riječ o Kylie”, rekao je tajni izvor, “Michael zna da je na putu nečemu zlatnom i stavio je ponudu na sto kako bi je Kylie razmotrila.”

Latest Posts

Raport

spot_img