spot_img

Nedavno objavljeno

Hoće li Jennifer Garner glumiti u filmu koji režira njen bivši muž Ben Affleck?

Riječ je o Netflixovom trileru s Mattom Damonom u glavnoj ulozi

Kako piše The Hollywood Reporter, Jennifer Garner je “u pregovorima” da glumi uz Matta Damona u sljedećem rediteljskom projektu svog bivšeg muža, glumca Bena Afflecka. Riječ je o Netflixovom krimi trileru Animals (Životinje), koji prati kandidata za gradonačelnika i njegovu ženu čiji je sin otet. Okruženi mnoštvom neprijatelja, političkih i drugih, supružnicima ne preostaje ništa drugo nego da uprljaju ruke kako bi spasili sina. Ako Garner i Damon potpišu, snimanje bi moglo početi u Los Angelesu ovog marta.

Jennifer Garner i Ben Affleck zajedno su glumili u tri filma, a ovo bi bila njihova prva saradnja nakon dugo godina. Bivši supružnici upoznali su se na snimanju Pearl Harbora 2001., nakon čega su imali još dva zajednička filma: Daredevil (2003.) i Elektra (2005.). Vjenčali su se u junu 2005. i dobili troje djece, kćerke Violet Anne i Seraphinu Rose te sina Samuela.

Da se rastaju, objavili su 2015. godine, iako nisu službeno podnijeli zahtjev za razvod sve do 2018. Nakon okončanja braka, oboje su na kraju nastavili sa novim partnerima: Garner navodno živi s izvršnim direktorom jedne tehnološke kompanije, Johnom Millerom, od 2018., dok je Affleck oženio svoju nekadašnju ljubav Jennifer Lopez u julu 2022. – dvadeset godina nakon njihovih prvih zaruka 2002.

Nakon manjih trzavica poslije razvoda, čini se da su Jennifer Garner i Ben Affleck ostali u izuzetno prijateljskim odnosima i dobri roditelji svojoj djeci. Međusobno poštovanje moglo bi poslužiti i kao dobar nagovještaj za buduće profesionalno partnerstvo.

Latest Posts

Raport

spot_img