Nedavno objavljeno

Rasprodat prvi kontingent ulaznica za Exitov Unity84 Festival, samo 3 sata nakon početka prodaje!

Organizacija EXIT, zajedno sa Garden of Dreams, krajem prethodne sedmice je najavila najnoviji dodatak svojoj festivalskoj porodici – Unity84 Festival, a neka od najavljenih imena su Hot Since 82, Lee Burridge, Lanna i After Affair kao i brojna domaća DJ podrška. Ovim festivalom bit će proslavljen jedan veliki jubilej, 40 godina od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara, događaja koji je bio značajan za cijeli Balkan, a prva količina ulaznica rasprodata je za nešto manje od 3 sata!

Unity84 Festival bit će postavljen 2. i 3. marta. Preko dana zabava zagrijevanja bit će održana na olimpijskoj planini Bjelašnici. Tu će, kao sjajna lokalna DJ podrška, nastupiti Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jasa, Machado i Nemesia. 

U subotu, 2. marta centralni događaj u Domu Mladih predvode svjetske zvijezde elektronske muzike Hot Since 82 i Lee Burridge. Kao jedan od simbola zajedništva nastupit će i vodeći sarajevski dvojac After Affair, wunderkind srpske i regionalne scene Lanna, kao i brojni DJ-evi iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara. 

Nakon ove velike žurke, sutradan, 3. marta, publiku očekuje i afterparty na Bjelašnici, a lokacija i program samog aftera bit će naknadno objavljeni.

Vrijeme je za veliko okupljanje uz koje će započeti tradicija vječne ljubavi, mira i jedinstva i, kroz Unity84 Festival, biti odata počast ovom velikom jubileju!

Ulaznice za Unity84 Festival možete kupiti na sajtu festivala, zatim na svim Gigs Tix prodajnim mjestima i online po cijeni od 30 KM

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img