Nedavno objavljeno

spot_img

Partnerske zavrzlame u serijalu “90 DANA: POSLJEDNJE UTOČIŠTE” na TLC-u

Pet parova iz serijala „90 dana: Vjerenici“ se nalaze na prekretnici. U posljednjem pokušaju da spasu svoje veze, svaki par će učestvovati u utočištu za parove kako bi se utvrdilo da li mogu ili ne mogu da izliječe stare rane. Ovo je tema nove serije „90 dana: Posljednje utočište“ koja će se od 27. septembra u 21:00 emitovati na TLC kanalu.

Zajedno sa timom profesionalaca, oni će se aktivno baviti pitanjima povjerenja, seksa, ljubomore, bijesa i intimnosti. Eksplozivne grupne terapije, intenzivne sesije parova, regresije u prošle živote, jedinstvene aktivnosti u ljetovalištu i još mnogo toga. Na kraju boravka u utočištu, svaki par mora da odluči da li će ostati zajedno ili će nastaviti dalje odvojeno.

Pored serije, bit će dostupan i nedjeljni prateći podkast pod nazivom „90 day: The Last resort sessions“. U podkastu, čiji je domaćin Suki Krisnan, biće prikazani terapeuti Petey Silveira, dr Janie Lacey i dr Jason Prendergast koji se pojavljuju u seriji. Oni će razložiti probleme u vezama i razgovarati o važnim trenutcima iz svake epizode. Podcast će takođe uključivati pitanja slušalaca u kojima se odgovara na specifične teme terapije u okviru epizoda. Takve teme mogu uključivati varanje, čuvanje tajni, savjete za poboljšanje seksualnog života i još mnogo toga.

Seriju „90 dana: Posljednje utočište“ je producirao Sharp Entertainment, dio kompanije Sony Pictures Television, a za potrebe TLC. Podkast je nastao u produkciji Somethin’ Else i bit će dostupan na svim podcast platformama.

Photo credits: WB Discovery
spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport