spot_img

Nedavno objavljeno

Diana Jenkins na zabavi Fondacije Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a

Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako je objavila sretnu vijest da sa Asherom Monroem očekuje djevojčicu

Na tradicionalnoj zabavi povodom dodjele Oscara koju organizira legendarni pjevač Elton John okupile su se mnoge slavne osobe kako bi podržale njegovu Fondaciju za borbu protiv AIDS-a. Donatella Versace, Patricia Arquette, Fan Bingbing, Heidi Klum, Hilary Duff i Christina Hendricks samo su neka od imena koje je privukao ovaj događaj. Naravno, kao i svake godine, među gostima u West Hollywood Parku u nedjelju navečer bila je i filantropkinja Diana Jenkins, velika prijateljica Sir Eltona Johna i njegovog supruga Davida Furnisha.

Diana Jenkins, Elton John, Asher Monroe, Rina Sawayama i David Furnish/Foto: Instagram

“Kakva čarobna noć! Hvala svima koji ste došli da podržite EJAF na tradicionalnoj zabavi povodom dodjele Oscara. Velikodušnost svih prisutnih pomogla je da se prikupi rekordnih 9,1 milion za stvaranje empatičnijeg svijeta, u kojem nema AIDS-a”, napisala je Diana Jenkins u objavi na Instagramu.

Inače, bilo je to njeno prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako je objavila sretnu vijest da sa svojim životnim partnerom, pjevačem Asherom Monroem, očekuju djevojčicu, koja bi se trebala roditi u avgustu. Njih dvoje već su roditelji dvogodišnje kćerke Eliyanah, a Diana ima sina Innisa (22) i kćerku Eneyu (19) iz braka s britanskim bankarom Rogerom Jenkinsom.

Diana je za zabavu odabrala haljinu s potpisom Toma Forda/Foto: Instagram

“Mislim da voli crveni tepih”, kazala je za Page Six Diana Jenkins, misleći na bebu u stomaku. Uspješna poduzetnica na zabavu je došla u bijeloj haljini s potpisom Toma Forda, koju je dopunila odgovarajućom pahuljastom jaknom Christiana Diora, cipelama Bottega Veneta i nakitom Graff.

 

Latest Posts

Raport

spot_img