Nedavno objavljeno

Lijepa unuka Grace Kelly plijenila je elegancijom u haljini sa chic detaljem na leđima

Armiji poznatih dama koje posljednjih dana koračaju crvenim tepihom u Cannesu pridružila se i lijepa unuka holivudske dive Grace Kelly

Sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, 35-godišnja Charlotte Casiraghi prisustvovala je svečanoj premijeri filma ‘Brother and Sister’ u sklopu 75. Izdanja filmskog festivala u Cannesu.

Za hod crvenim tepihom unuka Grace Kelly očekivano je odabrala kreaciju s potpisom modne kuće Chanel za koju posljednjih godina nastupa u ulozi glasnogovornice. Njezin odabir činila je sjajna, ponoćno plava haljina s halter ovratnikom iz Chanelove prošlogodišnje haute couture kolekcije za sezonu jesen/zima, a posebno se isticala detaljem sjajnog ukrasa na leđima koji je naramenice haljine držao na mjestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

Elegantan dojam haljine, koja joj je pristajala kao salivena, naglasila je klasičnom frizurom punđe sa razdjeljkom, a nju je oplemenila decentnim parom dijamantnih naušnica.

Charlotte Casiraghi / Foto: Profimedia

Pojavljivanje Charlotte Casiraghi i njezinog supruga u Cannesu dogodilo se uoči njihove treće godišnjice braka (1. juna). Par je 2018. dočekao svoje prvo zajedničko dijete, sina Balthazara, a lijepa unuka Grace Kelly također je majka sina Raphaëla Elmaleha iz prethodne veze s marokanskim komičarem, Gadom Elmalehom.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img