Nedavno objavljeno

Zaplešite s prijateljima na Humu iznad Sarajeva: paket karata 4+1 za festival Garden of Dreams po akcijskim cijenama!

Deseti juni 2022. godine. Na Sarajevo se, ali samo naizgled, spušta jedna sasvim obična, topla noć… Privučeni neobičnom svjetlošću s brda Hum i zvucima sjajne, glasne muzike oprezno ste odškrinuli  vrata Bašte snova i provirili u jedan sasvim poseban svijet. I ne, ne možete vjerovati svojim očima i ušima! Joris Voorn, Kollektiv Turmstrasse, Matador, Henry Saiz, Rodriguez Jr, Anja Schneider i brojne druge zvijezde elektronske muzike, svi su tu! Muzika postaje sve jača, a ritam vas bez imalo želje za otporom uvlači duboko u masu fantastično raspoloženih mladih ljudi. Stigli su tu iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Zapadne i Centralne Evrope, Skandinavije, Srednjeg Istoka i drugih krajeva svijeta sa samo jednim ciljem – da uživaju u najvećem partyju u gradu. Zovete sve svoje prijatelje da vam se pridruže, ovo ne smiju propustiti. Uz ples, smijeh, novu i staru dobru raju dočekujete zoru. I tako tri noći zaredom. Možete vi to!

Svejedno je imate li 18, 26, 35 ili 48 godina, ovo je sasvim realan scenarij uz koji možete otplesati u predstojeće ljeto i učiniti ga nezaboravnim. Uz slogan Wake up and Dream, festival Garden of Dreams vas poziva da uživate u zabavi koja počinje 10. a završava 12. juna. Za početak, obezbijedite dnevnu kartu za sebe i svoje prijatelje po akcijskoj cijeni, odnosno u paketu 4+1 putem platforme kupikartu.ba. Požurite, ova ponuda traje do 25. maja!

Da bi cjelokupno iskustvo učinili što boljim, Festival je ove godine ostvario saradnju s Ivanom Ramadanom, koji je na jedinstven i kreativan način, koristeći elemente animiranih filmova, „oživio“ repetitor na Humu, te na taj način upotpunio vizuelni identitet festivala. Pogledajte video!

Organizatori Garden of Dreams festivala su mislili na sve kako biste s ovog događaja ponijeli najljepše uspomene. Vjeruju da im nećete zamjeriti kada kažu da ostatak slobodnog vremena između nastupa provedete kako vam je volja. Iskoristite: maštu, veoma jeftine letove koji vas na ovaj event mogu dovesti sa svih strana svijeta, povoljne cijene smještaja, uživajte u dobroj hrani, skoknite žičarom do Trebevića ili posjetite druge planine oko Sarajeva. I napijte se vode s Baščaršije da bismo se, kako legenda kaže, vidjeli i dogodine na istom mjestu i u još boljem izdanju. Wake up and dream!

Latest Posts

Raport

spot_img