Nedavno objavljeno

Amal Clooney svoja je stroga poslovna izdanja zamijenila opuštenijim stajlingom

Supruga Georgea Clooneyja,advokatica Amal Clooney najčešće se u javnosti može vidjeti izlazeći sa suda u strogim poslovnim, a istovremeno jako efektnim stajlinzima. Svoj je poslovni stil izbrusila do savršenstva, a izgleda da se jednako dobro snalazi i pri kombiniranju casual komada

Sivi kaput koji je sjajno sparila s trapericama širokih nogavica te bijele udobne tenisice bili su izbor advokatice Amal Clooney za dolazak na aerodrom u New Jerseyju.

Foto: Profimedia

Lijepa supruga glumca Georgea Clooneyja snimljena je tik prije ulaska u privatni avion. Društvo joj je pravila majka Baria Alamuddin te je također oduševila svojim mladenačkim stajlingom.

Nakon dolaska u New York, Amal je snimljena pred hotelom, a pažnju je privukao njezin sjajan Fendijev kaput, čija cijena iznosi 3242 funte, a koji se jednako dobro, osim s pantalonama i trapericama, može kombinirati s haljinama i suknjama.

Foto: Profimedia

Bijele tenisice, već smo pisali, neizostavne su u proljetnim danima. Gotovo svi luksuzni, kao i high street brendovi, u svojim kolekcijama nude neke od varijacija na temu.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img