Nedavno objavljeno

Vikend magije u CineStar kinima Pretpremijera filma „Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“

Treći nastavak Čudesnih zvijeri donosi avanture dobro poznatih likova u borbi protiv zlog čarobnjaka, a osim filmske poslastice, najsretnije obožavaoce filma očekuju pokloni partnera i dobra zabava

Čarobnjački svijet ispisan perom poznate britanske književnice J.K. Rowling zaluđuje obožavaoce već više od dvije decenije. Saga o čarobnjaku Harryju Potteru odavno je završila, međutim beskrajna mašta J.K. Rowling pobrinula se da obožavaoci ne ostanu zakinuti za nove avanture i dogodovštine iz svijeta magije. Riječ je, svakako, o spin off-u Čudesne zvijeri, čiji nas treći nastavak, u režiji Davida Yatesa, očekuje na filmskim platnima pretpremijerno već ovog vikenda u CineStar kinima u BiH.

„Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“ studija Warner Bros Pictures, u distribuciji Blitz filma,  donosi nove avanture, a kako i sam naslov govori, gledaoci će imati priliku saznati do sada nepoznate detalje iz života Albusa Dumbledora, kojeg smo u romanima i filmovima o Harryju Potteru, upoznali kao direktora Škole za vještičarenje i čarobnjaštvo u Hogwartsu. U novom nastavku nastavku pratimo mladog profesora Dumbledora (Jude Law), svjesnog zlih namjera mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen), koji se sprema pokoriti čarobnjački, ali i svijeta „normalaca“. Budući da ga ne može sam zaustaviti, povjeri magizoologu Newtu Scamanderu (Eddie Redmayne) zadatak da predvodi neustrašivi tim čarobnjaka i vještica, te jednog hrabrog pekara „normalca“ u opasnoj misiji tokom, koje će se susresti s već nama poznatim, ali i novim zvijerima, te sukobiti s Grindelwaldovom sve većom legijom pratilaca. Međutim, ovaj nastavak, donosi nam i uvid u intrigantnu prošlost omiljenog i pomalo luckastog profesora Dumbledora, kao i njegovu poveznicu s Grindelwaldom. 

Ovog vikenda od 8. do 10. aprila 2022. godine, sve obožavaoce očekuje pravo magično iskustvo, jer povodom dolaska trećeg i dugoočekivanog nastavka Čudesnih zvijeri: Dumbledoreove tajne, u svim CineStar kinima širom BiH, održava se Vikend magije, na kojem će oni najsretniji posjetioci filma, slučajnim izborom osvojiti fantastičan tematski poklon u saradnji sa partnerima, a kako bi magija zaista proradila, film je moguće pogledati u najprestižnijim kino formatima sa specijalnim efektima uključujući 4DX. 

Prava čarolija odvijaće se u CineStar kinima u Sarajevu i Banjaluci, kada će posjetioci koji dolaze na pretpremijeru u petak 8. aprila od 19 sati, moći da se fotografišu u čarobnjačkim kostimima i da probaju kolačiće u duhu filma. 

Prodaja ulaznica za sve pretpremijerne projekcije u BiH od 8. do 10. aprila 2022. je već otvorena i ulaznice brzo nestaju, zato treba požuriti po svoju kino ulaznicu i spremiti se za tajnu, koja se skriva iza magije. 

Želite li biti dio ove magične avanture, ulaznice su dostupne na https://www.blitz-cinestar-bh.ba/vikend-magije-u-cinestaru 

Latest Posts

Raport

spot_img