Nedavno objavljeno

Hilaria i Alec Baldwin očekuju sedmo dijete

Nakon što je nedavno objavila da se na neko vrijeme povlači sa društvenih mreža, Hilaria Baldwin vratila se u velikom stilu. Sve je iznenadila objavom u kojoj je otkrila kako ona i Alec Baldwin očekuju svoje sedmo zajedničko dijete

‘Nakon brojnih uspona i padova koji su se dogodili proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljivu vijest i veliko iznenađenje: još jedan ‘Baldwinito’ dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, a ovo iznenađenje nas je jako razveselilo,’ napisala je Hilaria Baldwin u svojoj najnovijoj Instagram objavi koju je popratila i videom u kojem se vidi kako sretnu vijest prenosi ostalim članovima porodice.

‘Dijelim s vama trenutak kada smo rekli djeci – kao što vidite, super su uzbuđeni! Naša nova beba svijetla je tačka u našim životima. Blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima,’ nastavila je Hilaria u svojoj objavi osvrnuvši se na tužbu podnesenu protiv Aleca zbog smrti snimateljice Halyne Hutchins koja se dogodila tokom snimanja filma ‘Rust’.

‘Nedostajali ste mi tokom moje pauze od društvenih mreža. Vratila sam se i veselim se što ću s vama nastaviti dijeliti ovo uzbudljivo putovanje koje zovemo ‘život’. Šaljemo ljubav vama i vašim voljenima,’ zaključila je Hilaria te dodala emotikon srca.

Rođena kao Hillary Hayward-Thomas, Hilaria i 63-godišnji Alec Baldwin, zvijezda filma ‘Boss Baby’ imaju šestero djece, a njihovu porodicu čine kćeri Carmen (8) i Maríe Lucíe (13 mjeseci) i sinovi Rafael (6), Leonard (5), Romeo (3) i Eduard (18 mjeseci).

Alec je također otac 26-godišnje kćeri Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img