Nedavno objavljeno

DOG WEEKEND U CINESTAR KINIMA U SARAJEVU I BANJALUCI OKUPIO BROJNE LJUBITELJE PASA FILM „PAS“ POGLEDALI BROJNI POSJETIOCI I JAVNE LIČNOSTI

Proteklog vikenda u CineStar kinima u Sarajevu i Banjaluci, održan je “Dog Weekend” koji je bio posvećen upravo psima povodom najnovije komedije “PAS” sa Channingom Tatumom u glavnoj ulozi.

Posjetioci Dog Weekenda nisu krili svoje oduševljenje, a događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i influenseri, koji su se družili i fotografisali u cinema baru i na terasi kina, a održano je i edukativno predavanje o psima, Mladena Miljuša iz Socijalizacije pasa Banja Luka. 

Radnja filma “PAS” prati putovanje vojnog rendžera Briggsa i psa koji mu je dodijeljen na brigu, a zbog neobičnog karaktera psećeg saputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu. Pas ima svoj karakter, a on može biti baš kao čovjekov – nevjerojatan i baš poseban, tako da je ovaj film savršena prilika za provod i dobru zabavu!

Brojni partneri Dog Weekenda obezbijedili su super poklone najsretnijim posjetiocima, koji su došli tokom vikenda da pogledaju film “Pas”, kao i sjajne poklone javnim ličnostima, influenserima i njihovim kućnim ljubimcima. 

Svi koji su posjetili Dog Weekend u Sarajevu i Banjaluci, imali su samo riječi pohvale za događaj i nisu krili pozitivne reakcije, želeći da ovakav događaj postane tradicija, a njihovi psi su bili posebno sretni zbog druženja sa drugim psima i degustacije pseće hrane i poslastica. Psići koji su došli na Dog Weekend postali su prave zvijezde na društvenim mrežama.

Film „Pas“ u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima u BiH. Kupovina ulaznica moguća je na blagajni kina ili online 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img