Nedavno objavljeno

Linda Evangelista: ‘Ne prepoznajem se, ali neću se više skrivati’

Jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih u karijeri je krasila preko 700 naslovnica raznih časopisa, a na vrhuncu svoje karijere bila je muza fotografa Stevena Meisela te dizajnera Giannija Versacea i Karla Lagerfelda. Danas nije ni sjena onoga što je bila u devedesetima, a suočava se s posljedicama neinvazivnog tretmana kojem se podvrgnula prije šest godina. Izbjegavala je pojavljivanja u javnosti, nije davala intervjue, ni pozirala za svoje društvene mreže

Linda Evangelista sada je po prvi put nakon dugo vremena osvanula na naslovnici magazina People. Konačno je progovorila o estetskom tretmanu koji je uništio njezino tijelo.

‘Obožavala sam biti na pisti, a sada se bojim da ću sresti nekoga koga poznajem. Dosta mi je skrivanja i srama. Ne mogu više živjeti u ovoj boli i napokon sam spremna progovoriti’, izjavila je Linda te je prvi put pokazala i rezultate lošeg zahvata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Zbog masnih naslaga na cijelom tijelu tužila je kompaniju Zeltiq Aesthetics od kojih traži odštetu u vrijednosti od 50 miliona dolara. Zbog njihovih neinvazivnih metoda ne može raditi svoj posao. ‘Voljela sam biti na modnoj pisti. Sada se bojim naletjeti na nekoga koga poznajem. Ne mogu više ovako živjeti, u sramoti i skrivanju. Ne mogu više živjeti u toj boli i napokon sam se odvažila govoriti’, rekla je Evangelista u najnovijem intervjuu.

Već nakon tri mjeseca od estetskih tretmana, primijetila je izbočine na bradi, bedrima i grudima. Ta područja njenog tijela odjednom su rasla i stvrdnjavala se, a nakon toga su i utrnula. ‘Pokušala sam to sama popraviti misleći da radim nešto krivo. Došla sam do tačke kada više uopšte nisam jela. Mislila sam da gubim razum’, priznala je. Potom je u junu 2016. godine odlučila posjetiti doktora koji joj je rekao da joj nikakva dijeta ni vježba ne mogu pomoći.

Dijagnosticirana joj je paradoksalna hiperplazija masnog tkiva – rijetka nuspojava nakon tretmana u kojem proces zamrzavanja uzrokuje zgušnjavanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva. Bila je na dvije liposukcije, no tvrdi kako joj ni to nije pomoglo.

‘Zašto moramo raditi ovakve stvari našim tijelima? Znala sam da ću ostarjeti. I znam da naša tijela prolaze kroz razne procese. No jednostavno nisam mislila da će sve ispasti ovako’, iskrena je Linda koja je poznata po rečenici iz dana najveće slave da neće ustati iz kreveta za manje od 10.000 dolara. Dodala je i kako je zbog svega izgubila i svoj identitet. ‘Ne prepoznajem se fizički, ali ni kao osobu. Ne gledam se u ogledalo jer ne izgledam kao ja. Nadam se da ću se osloboditi srama i pomoći drugim ljudima koji su u istoj situaciji kao ja, to mi je cilj’, zaključila je.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img