Nedavno objavljeno

Poznati glumac Nikola Rakočević gost voditeljke Dejane Rosuljaš

Mislili ste da sve znate o njima, a zapravo ćete tek sada otkriti ekskluzivnu istinu! Kroz iskrene izjave i šokantne ispovesti, upoznaćemo zvezde iz drugog ugla Ako verujete da postoje neke lažne vesti o poznatima koje treba rasvetleti, pogledajte ovaj nesvakidašnji tok-šou

U još jednom zanimljivom razgovoru, voditeljka Dejana Rosuljaš približiće nam život jednog od najpoznatijih glumaca mlađe generacije – Nikole Rakočevića. Nikola je ostvario brojne zapažene uloge kako u serijama I fimovima tako i u pozorištu. Važio je za miljenika pripadnica nežnijeg pola, za velikog zavodnika I šmekera među svojim kolegama. On se ipak nije ustručavao da zbog uloge u potpunosti promeni fizički izgled, gotovo do neprepoznatljivosti.  Kako izgleda pozadina jednog takvog brzog uspeha? Koliko je bilo prepreka na putu i zašto se lako odrekao američkog sna i šta misli o životu na Zapadu? Koliko je grešio u životu, koliko mu je snage bilo potrebno da se suoči sa porazima I kako reaguje na kritike? Iako ne voli da govori o svojoj porodici, Nikola je voditeljki I gledaocima UNE otkrio gde je I kako upoznao svoju suprugu I šta ih je spojilo.  Govorio je i o tome zašto je važno pobediti strah: “Uspeh je lična merna jedinica našeg htenja, predstava sreće. Što više volim, što sam slobodniji I što se manje plašim, to sam uspešniji”,  iskreno je govorio mladi glumac.

 “21 odgovor” je potpuno novi format emisije koji do sada nije viđen na ovim prostorima jer spaja dramatičnost trenutka u kojem je gost uvek u borbi sa ograničenom vremenom za odgovore. Svojom ozbiljnošću emisija otkriva istinske želje, tajne, nadanja i greške koje poznate ličnosti žele da isprave ili da se zbog njih izvine. Gledaoci će sigurno biti dirnuti do suza, a često će se I nasmejati zajedno sa voditeljkom I njenim gostom. Ono što je sigurno, dok budu gledali ovu sjajnu emisiju, imaće osećaj da slušaju I najiskreniju isposvest jedne osobe, a ne lažnu sliku koja se često plasira na sceni.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img