Nedavno objavljeno

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham dobili drugo dijete

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley rodila je djevojčicu, a za lijepu britansku manekenku to je drugo dijete koje je dobila u vezi s poznatim holivudskim glumcem Jasonom Stathamom

Nekadašnja manekenka Victoria’s Secreta (34) rodila je u srijedu u Londonu, a u augustu prošle godine objavila je da je ponovno trudna s 54-godišnjim glumcem, podijelivši fotografiju svoje bebe na Instagramu.

‘Taaa daahhh !! #2runda’, napisala je Rosie Huntington-Whiteley tada u objavi. Par je u vezi od 2010, a u junu 2017. dobili su sina Jacka Oscara. U jednom od intervjua lijepa plavuša otkrila je kako su ona i njezin vjerenik, akcijski glumac, Jason Statham strahovito svojeglavi, a tu je osobinu naslijedio i njihov sin Jack.

Par je u vezi od 2010, a vjerili su se u januaru 2016., no još uvijek nisu uplovili u bračnu luku. Rijetko se pojavljuju na društvenim događanjima, a svoju vezu čuvaju daleko od znatiželjnih očiju.

Zvijezda filmova Guya Ritchieja ‘Lopovi, ubice i dvije nabijene puške’ i ‘Zdrpi i briši’ osvojio ju je, kaže, svojom prirodnošću i skromnošću te snažnom etikom.

‘Ostavio je na mene snažan utisak. Kad sam se dan nakon što se upoznali čula s prijateljicom, ispričala sam kako me je posve iznenadio. Bio je stvarno zabavan i harizmatičan, a tako skroman i prirodan. Prije nego je počeo glumiti, a počeo je glumiti tek u svojim 30-ima, Jason je radio i kao dekorater, redar na ulazu u klubove, na tržnici, u trgovini… On ima strahovitu radnu etiku i itekako zna cijeniti novac koji je mukotrpno zaradio. Sviđa mi se što će te stvari prenijeti i na Jacka’, rekla je manekenka u ranijem intervjuu za Elle.

A što se tiče razlike od 20 godina između njih, Rosie kaže: ‘Za nas je to samo broj i nikada nam to nije stvaralo probleme’.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img