Nedavno objavljeno

HELL prezentira dva nova ledena okusa limitiranog izdanja HELL ICE COOL

Stiglo je novo ograničeno ICE COOL izdanje koje donosi dva nova zimska okusa za energičnu i magičnu zimu. HELL ENERGY je uvijek tu da dosadne zimske dane praćene padom energije pretvori u novo razigrano iskustvo kroz nove ICE COOL okuse. Kupci su već navikli na nova prijatna iznenađenja od kompanije HELL ENERGY, vodećeg brenda energetskih napitaka u BiH, a ove zime HELL za svoje potrošače predstavlja dva nova NORDIC okusa.

Nordic Red i Nordic Turquoise su crveno i tirkizno izdanje upakovano u prelijepe zimske boje i savršeni su dodaci debelim pletenim džemperima tokom hladnih dana. Uživajte u jednoj od naših zimskih ponuda koja će vama i vašim prijateljima sigurno dati dodatnu energiju. Ne dozvolite da vas obori  dosada, umjesto toga dopustite da vas energetski napici sa svojom jarko crvenom bojom nara i egzotičnim okusima kivija i kumkvata napune energijom dok se pripremate za zimu.

Kao i uvijek, novi ICE COOL napici pružaju vam 5 različitih vitamina B, kao i 32 mg/100 ml kofeina. Naravno, napici ne sadrže nikakve konzervanse i dolaze upakovani u aluminijumske limenke s visokim sadržajem recikliranog materijala.

Sigurni smo da će vam ova nova magična kombinacija okusa koju donosi HELL ENERGY biti savršeno društvo tokom nadolazećih zimskih dana. Uzmite zločesti Nordic Red ili dodajte malo boje hladnim danima i noćima uz Nordic Turquoise. Ova tečna energija sa ukusom nara i kivi – kumkvata u modernim limenkama, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Obojite zimu okusima i bojama HELL ENERGY napitaka.

Ovo osvježavajuće NORDIC zadovoljstvo punog voćnog ukusa, dolazi u soft touch limenkama prošaranim injem i dostupno je na dobro poznatim prodajnim mjestima širom BiH. Zgrabite limitirano izdanje HELL ENERGY napitka i uživajte u ICE COOL ukusima!

Latest Posts

Raport

spot_img