spot_img

Emma Raducanu postala je zaštitno lice Diora

Da bi mogla postati ambasador slavne francuske kuće bilo je jasno kada se 18-godišnja teniska zvijezda u Diorovoj haljini pojavila na premijeri filma o Jamesu Bondu, a ubrzo nakon toga došla je i službena potvrda. Emma Raducanu pretrpana je sponzorskim ugovorima i za njezin se potpis i naklonost bore mnogi

Velike promjene događaju se u životu 18-godišnje teniske senzacije Emme Raducanu. Nakon što je osvojila Wimbledon, prekinula je saradnju s trenerom Nigelom Searsom, potom je US Opet osvojila uz pomoć Andrewa Richardsona, a sada trenira sa Španjolcem Estebanom Carrilom, bivšim trenerom Johanne Konte.

A osim toga, potpisuje i unosne, višemilionske ugovore s najpoznatijim dizajnerima. Tako je prije mjesec dana postala zaštitno lice Tiffany & Co, koji joj je na račun donio 2 miliona dolara, a sada se može pohvaliti i da je ambasador slavne francuske kuće Dior.

Ne samo da će predstavljati žensku kolekciju, već i njihove proizvode za njegu lica, kao i make-up. A da bi takvo nešto moglo se i dogoditi dalo se naslutiti krajem prošlog mjeseca kada je Emma Raducanu na premijeru novog filma o Jamesu Bondu ‘No Time To Die’ stigla u glamuroznoj, šljaštećoj srebrnoj dugoj haljini, inspiriranu starom Grčkom, a sve s potpisom Diora.

O svom novom ugovoru pohvalila se na Twitteru gdje su i njezini obožavatelji nahvalili vodstvo modne kuće što su upravo Emmu odabrali za svog ambasadora. A koliko je tačno unovčila od ugovora, nije poznato. Naprimjer, Charlize Theron navodno je dobila 27 miliona funti tokom ugovora koji je trajao čak 11 godina, a pričalo se i kako je Jennifer Lawrence za tri godine vjernosti iskeširala 14 miliona funti. 

tportal.hr

Možda vas zanima

Stay Connected

108,859LikesLikes
4,924SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno