Nedavno objavljeno

Naomi Campbell u 51. godini postala majka

Naomi Campbell, proslavljena manekenka koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, oduvijek je fascinirala svijet svojom egzotičnom ljepotom, ali i neobuzdanim temperamentom

‘Crna pantera’ kako joj je nadimak, šokirala je svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama, objavivši kako je postala majka u 51-oj godini života.

‘Prekrasan mali blagoslov izabrao me da budem njena majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi’, napisala je Naomi pored fotografije na kojoj su bebine nožice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Naomi nije otkrila ništa više o svojoj bebi, a mnogi su bili iznenađeni objavom.

‘Čestitamo!’, ‘Djevojčica je kruna tvoje karijere i života’, ‘Divno’, glasili su komentari Naominih obožavatelja.

Lijepa Britanka jamajčanskih korijena nije imala lako djetinjstvo, a odrasla je s majkom plesačicom Valerie Morris-Campbell u Londonu koja ju je rodila sa 19 godina.

Oca nažalost nikad nije upoznala jer ih je napustio kad je njena mama bila trudna.

U jednom ranijem intervjuu je ispričala da se jako voli družiti s djecom. ‘Kad sam s djecom, postanem i sama dijete. To je ona mala djevojčica koja je još uvijek u meni i koju ne želim nikad izgubiti’, otkrila je Naomi koja je bila u vezi s Flaviom Briatoreom, Vladimirom Doroninom, Adamom Claytonom Jr-om iz irskog rock benda U2…

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img