Nedavno objavljeno

Oscara ni ove godine nije osvojila, ali je zato zbog svog plesa Glenn Close postala viralni hit

Iako je ovogodišnja dodjela Oscara prošla u pomalo dosadnjikavom tonu, bez ikakvih skandala, za malo dobre zabave pobrinula se legendarna Glenn Close koja je u prijenosu uživo, pred milionima gledaoca iz cijelog svijeta, 'zavrtjela' stražnjicom

Sa osam nominacija za Oscara, Glenn Close drži rekord u najviše glumačkih nominacija bez ijedne pobjede, ali spada i među pet glumica u historiji Akademije koje su sakupile taj broj nominacija. Iako joj je i ove godine zlatni kipić ‘pobjegao’, 74-godišnja zvijezda filma ‘Gorštačka elegija’ pobrinula se da njen dolazak na dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada itekako ostane svima u sjećanju.

Naime, jedan od voditelja, Lil Rel Howery, koji je holivudske zvijezde ‘na prepad’ ispitivao u malom oskarovskom kvizu, tražeći od njih da pogode je li pjesma koju čuju bila nominirana za Oscara, je li osvojila zlatni kipić ili ništa od toga.

Tokom ispitivanja stigao je i do legendarne glumice koja je pogodila pjesmu ‘Da Butt’, koju su 1988. izvodili E.U. u filmu ‘Školska omamljenost’, nakon čega je ustala i pokazala svoje plesne vještine.

 

Na opšte oduševljenje prisutnih, Glenn Close je u plavoj elegantnoj haljini dobro ‘protresla’ svojom stražnjicom i za to bila nagrađena velikim aplauzom, a nije trebalo dugo da njen ples postane i viralni hit.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img