Nedavno objavljeno

Chrissy Teigen krasi naslovnicu magazina People sa svojom preslatkom djecom

“Ja sam osoba otvorenog, slobodnog duha i volim da djeca budu djeca”, kaže bivša manekenka, a danas poznata autorica kuharica

Možda danas jeste superzvijezda, ali Chrissy Teigen (35) i dalje je ona ista iskrena i razoružavajuće zabavna žena koja je dijelila urnebesne priče i ukusne recepte putem svog bloga o hrani So Delushious prije toliko godina.

Otvorena kada je riječ i vlastitoj nesavršenosti i nesigurnosti, kao i prema usponima i padovima, roditeljstvu i svemu ostalom, Chrissy Teigen – čija je ljubav prema kuhanju prerasla u mini carstvo tokom posljednjih nekoliko godina – više je nego zaslužila da ukrasi naslovnicu izdanja posvećenog ljepoti, smatra uredništvo časopisa People

Foto: People

Mama četverogodišnje Lune i dvogodišnjeg Milesa, supruga muzičara Johna Legenda (42), sada uči svoju djecu da budu svoja.

“Ja sam osoba otvorenog, slobodnog duha i volim da djeca budu djeca. Za nas je dobrota velika stvar. Kad upoznate našu djecu, ona su vrlo topla i ljubazna”, rekla je za People.

Prošle godine John Legend i Chrissy Teigen, koji su u braku od 2013., suočili su se sa strašnom tragedijom kada su izgubili sina Jacka u 20. nedjelji trudnoće. Podijelivši svoj bol s javnosti, pomogli su drugima koji se bore sa sličnim gubitkom dajući im do znanja da nisu jedini u svojoj muci.

“Naučila sam koliko tijelo može biti fizički i mentalno snažno. Naučila sam koliko sam jaka. Protekla godina bila je roller coaster za sve ljude na svijetu, uključujući i našu malu porodicu”, rekla je Chrissy Teigen.

Latest Posts

Raport

spot_img