spot_img

Nedavno objavljeno

Hugh Grant otkrio da je Liz Hurley prevario s prostitutkom

Zvijezda filmova 'Love Actually' i 'Noting Hill' vjerovatno je najpoznatiji primjer slavne osobe uhvaćene s prostitutkom. On je uhvaćen u Los Angelesu 1995. s Divine Brown (pravog imena Stella Marie Thompson) i odmah je priznao krivicu pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dvije godine uvjetno. Sada je otkrio zašto se upustio u takvo što

‘Mislim da znate u životu što je dobra, a što loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu i to je to’, rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Jaya Lena. Hugh Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabeth Hurley. Ona mu je oprostila taj incident, no ipak su kasnije, nakon 13 godina veze 2000. godine prekinuli.

U novom intervjuu na WTF podcastu Marca Marona, britanska zvijezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja hollywoodskog debitantskog filma ‘Nine Months’ (Devet mjeseci) dovela do incidenta. Prisjećajući se skandala rekao je: ‘Film je trebao izaći sedmicu ili dvije nakon toga i imao sam loš predosjećaj. Kad sam otišao pogledati projekciju svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan’.

Preispitivao je svoju ulogu u romantičnoj komediji u kojoj je glumio uz Julianne Moore i Robina Williamsa. ‘Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam što se događalo’, priznao je.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img